Site Rengi

DOLAR 32,4281
EURO 34,8195
ALTIN 2.430,39
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

VURDUKLARI YERDEN VURULDULAR !

04.03.2023
A+
A-

Meral Akşener’i Ülkücü, Milliyetçi ve Vatanseverlerin sırtına hançer gibi saplayanlar vurdukları yerden vuruldular. Bu sefer hançer olarak kullandıkları Meral Akşener, kendi Belediye başkanlarını hançer gibi kullanarak sırtlarından vurdu.Terazi hiç şaşmaz “Nereden vurursan oradan vurulursun” …..

Komplo teorileri kafanızı karıştırmasın. Meral Akşener doğuştan dünyaya boş levha olarak gelen “Tabula Rasa”lardandır. İnsan et ve kemikten ruha bürünen varlıkken o sadece hırs ve ihtirastan ibarettir.Onda ki sınırsız ve sonsuz siyasi ihtiras, onu Türk siyasetini dışarıdan dizayn edenlerin gözdesi yapmıştır.Bu gözdelik yüzünden hiç bir zaman bir yere ait olamamıştır. Nereye eklemlenmesi gerekiyor ise oraya eklemlenmiştir. Onun için fetullahçı diyenlere inanmayın. İhtirası onlarla işbirliği gerektiriyor ise sadece işbirliği yapmıştır. Aynen dün CHP’nin kanatları altına girdiği gibi. Yarın nerede kim ile beraber olacaktır bir Allah birde onu gözde yapanlar bilecektir. Bir gün Girit göçmenidir, bir gün Diyarbakır. Başka bir gün ve zaman başka bir şeydir.

Tayyip Erdoğan’ın diplomasını diline dolayanlar onun tarih doktorasını hiç araştırmazlar.Kendiside “Doktor” ünvanını nadir kullanır. “Doktor”a hocası kimdir, jüri üyeleri acaba kimlerdir??? Her konuda konuşur doktora yaptığı konuda konuştuğunu göremezsiniz……

Kısa ve net;O hep arkadan ittirilmiştir.

Sosyal medyada kimi sosyalistler Meral Akşener için tipik” Sağ”politikacı suçlaması yapıyorlar. O ne sağcı nede solcudur. O ülkücü ve milliyetçi kesimin içerisinde ki zehirdir.

Yine de sağolsun var olsun……. Meral Akşener sayesinde ulusal basında ki CHP medyasının elemanları ile Eskişehirde ki Tip’çi, Emepli, Hdp’li, kürtçü, vırtçı, zırtcı Bravda mensuplarına çok gülüyorum.

Yıllardır herkese yandaş diyen bağımsız gazeteci Yılmaz Özdil “Ben CHP’li bir gazeteci olarak” diye söze başlıyor.

Eskişehirde ki “Bağımsız Gazeteci” trol ve troliçeler de intihar eşiğine geldiler, gelecekler.

Allahtan teselli bulacakları, dertlerini paylaşacakları efkar dağıtmak için oturdukları rakı masasında hesabı ödeyecek Belediyeyi yöneten dostları var.

Hem üç kuruş para al, candaşlık yap, yandaşlık yap üstüne de kahırdan içmek istersen birde para ver…….

Nimeti yiyenler, külfeti paylaşmak zorunda.. Paylaşılmaz ise nerede kaldı yoldaşlık,nerede kaldı dayanışma…..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.