Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

O İLÇE NİN ESKİ KAYMAKAMI GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ

O İLÇE NİN ESKİ KAYMAKAMI GENÇ YAŞTA HAYATINI KAYBETTİ
13.11.2022
A+
A-

Şehrimizde Bir Önceki Sivrhisar Kaymakamligı  da yapan Yalova Armutlu İlçe Kaymakami Alparslan Kılıç hayatını kaybetti. Enson Görev yeri Yalova İli Armutlu İlçesi Kaymakamı olan Alparslan Kılıç, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
Alınan bilgiye göre, geçtiğimiz yıl eylül ayında Armutlu ilçesinde göreve başlayan evli ve 2 çocuk babası Alparslan Kılıç (45), Yalova Devlet Hastanesinde yoğun bakımda tedavi gören Kaymakam Kılıç’tan acı haber geldi. Kaymakam Kılıç, hastanede tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.Kılıç’ın Yozgat Sarıtopraklık’ta defnedileceği öğrenildi . Merhuma ALLAH’dan rahmet kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar dilerim. Şenol Öz.

ALPARSLAN KILIÇ KİMDİR?
1977 yılında Hollanda’da doğdu. İlk-orta ve lise eğitimini Yozgat’ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olduktan sonra kaymakamlık mesleğine intisap etti. Evli ve 2 çocuk babası olan Kılıç; Sinop – Gerze, Aksaray – Gülağaç ve Giresun – Dağankent Kaymakam vekilliği görevinde bulundu.

1 yıl süre ile İngiltere’de dil eğitimi ve kamu yönetimi alanında çalışmalar yaptı. Kaymakamlık kursunu başarı ile bitiren Kılıç; Kayseri – Akkışla, Ardahan – Çıldır, Edirne – Havsa, Diyarbakır – Dicle, Eskişehir – Sivrihisar Kaymakamlığı görevlerinde bulundu. 14 Şubat 2017 tarihinde Dicle Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirildi. 19.08.2021 tarihinde Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Armutlu’ya atanan Kılıç, 08.09.2021 tarihinde görevine başladı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.