Site Rengi

DOLAR 32,5371
EURO 34,8354
ALTIN 2.443,65
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Okul çantalarının satışı hızlandı

Okul çantalarının satışı hızlandı
06.09.2023
A+
A-

Eskişehir’de okulların açılmasına sayılı günler kala 2023-2024 yılı eğitim-öğretim sezonu hazırlıkları devam ediyor. Okula başlayacak çocukları için alışveriş heyecanı yaşayan aileler çanta arayışına girdi. Eskişehir’de 40 yıldır esnaflık yapan Adem Onan, alışveriş yoğunluğunun yaşandığını belirtirken, vatandaşların fiyatları pahalı bulduğunu söyledi.

“Çantalarda sırt ve omuz kısımları önemlidir”
Esnaf Adem Onan, bu yıl alışveriş yoğunluğun çok olduğunu söyledi. Çocukları için çanta alacak ailelere tavsiyelerde bulunan Onan, “Çanta alışverişinde hareketlilik başladı ama vatandaşlar fiyatları pahalı buluyor. Okulların açılmasına sayılı günler kaldı ama millet fiyatları yüksek buluyor. Fiyatlar 480 ila 600 lira arasında, müşteriler, bende olan çeşitlerin diğer mağazalarda olmadığını söylüyor.

Ayrıca satmış olduğum ürünlerin kalitesinin de çok iyi olduğunu söylüyorlar. Veliler ucuz çanta almak için benim yarı fiyatımda satan mağazalara gidiyorlar ama buradaki çantalar uzun süre kullanılırken, aldıkları çantalar kısa sürede parçalanıyor. Mesela çocuklar kabartmalı ve resimli çantaları çok beğeniyor ama kaliteli değilse kırılma riski oluyor. Böylece çantası kötü bir görünüme bürünüyor. Ayrıca okul çantalarında sağlamlığın yanı sıra dikkat edilmesi gereken bir şey daha var, sırt ve omuz kısımları önemlidir. Yarasa omuz dediğimiz çıkıntılara sahip çantalar yükü taşımayı kolaylaştırır, çocukların sağlığını korur. Düz olanlardan ziyade yarasa omuzlu olanları tavsiye ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.