Site Rengi

DOLAR 32,3942
EURO 34,7933
ALTIN 2.438,85
BIST 10.007,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

Önemli maç öncesi 2 kulüp temsilcileri bir araya geldi

Önemli maç öncesi 2 kulüp temsilcileri bir araya geldi
26.04.2023
A+
A-

Bilecik’te pazar günü oynanacak Bölgesel Amatör Lig (BAL) baraj maçı öncesi iki kulüp temsilcileri bir araya geldi.

BAL temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü ile Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonu Söğütspor pazar günü Şeyh Edebali Üniversitesi Stadı’ndan saat 15:00’da baraj maçında karşı karşıya gelecekler. Bilecik ASKF binasında bir araya gelen 2 takım temsilcileri dostluğun kazanacağı bir maç olmasını temenni ettiler. Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun, Futbol İl Temsilcisi Engin Toku ve BAL Denetçisi İsmail Özdil’in de katıldığı toplantıda 2 takım yöneticilere gerekli bilgiler verildi. Bilecik ASKF Başkanı Nusret Tosun dostça bir müsabaka olmasını dileyerek, ” BAL temsilcisi 1969 Bilecik Spor Kulübü ile Bilecik 1. Amatör Lig şampiyonu Söğütspor pazar günü karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmayı kazanan takım 2023-2024 futbol sezonunda ilimizde BAL’da temsil edecek. Geçtiğimiz hafta Söğütspor-Vitraspor şampiyonluk maçını binlerce taraftar izledi. Bu maçı da ilginin bundan daha fazla olacağını tahmin ediyoruz. Kazasız belasız bir müsabaka olsun” dedi.

“BAL baraj müsabakaları il merkezlerinde belirlenen sahalarda oynanır”

Tosun, açıklamasının devamında, “Bölgesel Amatör Lig Müsabakaları Statüsü 13 maddesinin BAL baraj müsabakaları bendine göre, BAL baraj müsabakaları, TFF tarafından yetki verilen kişi ve kuruluşlarca il merkezlerinde belirlenen sahalarda oynanır. BAL baraj müsabakaları BAL takımı ile yerel lig takımı arasında oynanır. Baraj müsabakaları tek maç eleme usulü ile oynanır.Baraj müsabakalarının hakem ve gözlemcisi MHK tarafından atanır. BAL baraj müsabakaları zorunlu durumlar hariç müsabakalarının tamamlanması sonrası 15 gün içinde oynatılır. BAL takımları ile oynanacak baraj müsabakalarında yabancı uyruklu futbolcular oynayamaz” dedi.

Öte yandan maç saati, yeri ve tarihi 2 kulübün temsilcileri tarafından ıslak imzalı tutanakları imzalandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.