Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 16°C
Çar 20°C
Per 19°C

Otomobillerini ucuz ve güvenli bir şekilde tamir ettirmek isteyen gurbetçiler Eskişehir’deki ustaları tercih ediyor

Otomobillerini ucuz ve güvenli bir şekilde tamir ettirmek isteyen gurbetçiler Eskişehir’deki ustaları tercih ediyor
09.08.2023
A+
A-

Yaz tatillerini Türkiye’de geçiren gurbetçiler, otomobillerinin arızalarını gidermek için Eskişehirli ustaları tercih ediyor.

Yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları, tatil için geldikleri Eskişehir’de otomobil bakımı yaptırmak için adeta sıraya giriyor. Yaşadıkları ülkelerde otomobil tamir işlemlerinin çok pahalı ve yetersiz olduğunu dile getiren gurbetçiler, hesaplı ve sorunsuz bir tamir için Eskişehir’e gelmeyi beklediklerini söylüyor.
Hollanda’da yaşayan Murat Şahin, Türkiye’deki ustaların Avrupa’daki ustalara göre çok daha iyi olduğunu söyledi. Otomobilin ön takımı olarak tabir edilen bölgeyi Eskişehir’de tamir ettirdiğini ifade eden Şahin, “Otomobillerimizi Türkiye’de bakıma sokuyoruz.

Eskişehir’de ustalar çok yetenekliler ve Avrupa’ya göre çok hesaplı bir şekilde tamirat yapıyorlar. Gurbetçilerin çoğu tercihlerini buradan yana kullanıyor. Biz de aracımızı emin ellere teslim etmek için Eskişehir’i tercih ettik. Ustalardan çok memnunum, orada işçilik çok pahalı, üstelik yetenekleri de bizim ustalarımız gibi değil. Bugün burada aracımın ön takımlarını bakıma soktuk, mevcut sorunları da giderdik. Buradaki ustalarımız sağ olsun çok yardımcı oluyorlar, hepsinden memnunum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.