Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 20°C

Süleyman Reyhan: “ESKİ çok net bir şekilde sınıfta kalmıştır

Süleyman Reyhan: “ESKİ çok net bir şekilde sınıfta kalmıştır
30.09.2023
A+
A-

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Süleyman Reyhan yaptığı yazılı açıklamada;“Eskişehir’de yağmur herkes için aynı anlama gelmiyor. Meteoroloji her yağmur alarmı verdiğinde bu şehirde yaşayanlar eyvah yine bir yerleri yağmur suyu basacak diye düşünüyor. 24 yıldır Eskişehir’i yöneten Yılmaz Büyükerşen ve ekipleri maalesef bu sorunu çözüme kavuşturabilecek hamleler yapmıyorlar dedi

Süleyman Reyhan,Harcadığı paranın yüzde 16’sı ile yatırım yapan Eskişehir Büyükşehir Belediyesinden bu sorunu çözmesini beklemek de biraz hayalcilik oluyor. Eskişehir’de çok ciddi bir kanalizasyon sorunu var. Eskişehir’de devamlı aynı noktaları su basıyor. ESKİ’nin iş bilmez idarecileri de bu noktaları biliyor. Ancak çözüm için hiçbir şey yapmıyorlar. Kumlubel, Fatih mahallelerinde bir günden fazla süre sular akmamış. Arıza her zaman olabilir ama önemli olan bu arızaların olabilme ihtimalini minimuma indirmektir.

AK Parti İl Başkanı,Hamamyolu Caddesi ile komşu olan Banka Caddesi de pis bir şekilde rögar kokuyor. Kenti gezmeye gelen turistler bize bu koku nedeniyle şikayet ilettiler. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı olan ESKİ çok net bir şekilde sınıfta kalmıştır. Her ay şebeke suyuna otomatik zam uyguluyorlar. ESKİ’nin son 4 yılda Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne 124 milyon TL para aktardığını hatırlatıp, ESKİ’yi kanalizasyon sorunlarını çözme odaklı yatırımlar yapmaya davet ediyoruz.

Süleyman Reyhan,Herhangi bir adım gelmezse Eskişehir halkının içi rahat olsun. 2024 yılının Mart ayında AK Partili başkanlar göreve başlayacak ve bu sorunları tek tek çözecektir.”

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.