Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

Özkan ALP: Biz Birlik Olursak Şehirde Çözemeyeceğimiz Hiçbir Şey Yok!

Özkan ALP: Biz Birlik Olursak Şehirde Çözemeyeceğimiz Hiçbir Şey Yok!
27.02.2024
A+
A-

 

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan ile Eskişehir Organize Sanayi bölgesini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.

AK Parti’nin Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, her gün birçok farklı mahallede ve merkezde vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Odunpazarı’nda sokak sokak, mahalle mahalle seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Alp, organize sanayi bölgesinde çalışan vatandaşlar ile bir araya geldi. Geçtiğimiz hafta da sanayi bölgesinde ziyaretler gerçekleştiren Özkan Alp ilk olarak Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli’yi ziyaret etti.

Tanatar Kalıp, Köklüce Makine ve Bulut Metal fabrikalarını ziyaret ederek, çalışanlar ile buluşan Özkan Alp yaptığı konuşmada, “Sabahları işe gelirken, işten çıkarken saatlerce yoldasınız. Evinizde ailenizle geçireceğiniz zamanı trafikten dolayı yollarda geçiriyorsunuz. Vakit kaybetmeyelim, artık vakti geldi. 31 Mart akşamı tüm Odunpazarı, tüm Eskişehir birlik olalım ve bu mutsuzluğa bir son verelim. Trafik bu sorunlardan sadece biri. Yapılması gereken ama yapılmayan çok iş var. Bu sorunları ancak biz birlikte çözebiliriz.” şeklinde konuştu.

31 Mart seçimlerine az bir zaman kaldığını belirten Alp, “Odunpazarı’nı sadece Eskişehir’in değil, Türkiye’nin en güzel, en yaşanabilir ilçesi yapmak bizim elimizde. Hiçbir zaman ben demeyelim biz diyelim. Bu şehir tümüyle bizim şehrimiz, Odunpazarı bizim ilçemiz, biz bir olacağız, birlik olacağız. Biz birlik olursak şehirde çözemeyeceğimiz hiçbir şey yok. Sadece bize destek olmanız lazım. Ben Odunpazarı’na gönüller yapmaya geldim diyorum. Birlikte olacağız, beraber olacağız ve birbirimize destek olacağız, Odunpazarı’nda gönüller yapacağız. İlçemizin 85 mahallesine de aynı hizmeti götüreceğiz. Desteğinizi arkamda her daim hissediyorum ve bugün burada kendimi sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.