Site Rengi

DOLAR 32,5270
EURO 34,9310
ALTIN 2.432,08
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 17°C

Özkan Alp: Sevgi varsa Engel yoktur

Özkan Alp: Sevgi varsa Engel yoktur
03.12.2023
A+
A-

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp 3 Aralık Dünya Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yazılı bir açıklama yaparak,Son yıllarda Engelli vatandaşlarımızın yaşama tutunması ve toplumun her alanında varolabilmesi noktasında çok önemli adımlar atılmış ve atılmaya devam edecektir dedi.aşlarımızın yaşama tutunması ve toplumun her alanında varolabilmesi noktasında çok önemli adımlar atılmış ve atılmaya devam edecektir dedi.

Engelli olmak kapalı kapılar ardında yaşamak anlamına gelmemelidir” diye belirlendiklerini kaydeden Başkan Özkan Alp ;Sayın Cumhurbaşkanımızın himaye ve direktifleri, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızın özverili çalışmaları sonucu bir olup tüm engelleri aşma gayret içinde olundugunu ifade ederken, “Beylikova’da ’da Engelli kardeşlerimizin dayanak noktası olmaya gayret ediyoruz dedi.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp;Asıl engelliler hep beraber olup engellerini aşamayanlardır” diye konuştu. zihinlerde engellerin aşılması ile bütün sorunların ve engellerin aşılmış olacağını vurgulayarak “ Bugün hepimiz için anlamlı bir gün. Aslında her şey beyinde başlıyor. Zihinlerimizde oluşan engelleri aştığımız zaman bütün sorunları ve engelleri aşmış oluyoruz. Gururla ve mutlulukla söylemek isterim ki bu anlamda son yıllarda önemli mesafeler kat ettik dedi.
Özkan Alp; Fiziki olarak engellilerin hayatı paylaşması,onların hayatının kolaylaştırılması manasında şehrimizde alt yapımızın buna uygun hale getirilmesi ve bu sorumluğun oluşması bunların yanında engellilerimizin eğitimi maddi ve sosyal hakları, istihdamları konusunda önemli yollar kat edilmiştir ifadesini kullandı.

Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp ;Sevgi Varsa, Engel Yoktur
Tek engel sevgisizliktir..!
Hayatlarını kolaylaştıralım, onların farkında olalım.
Unutmayın ki!
Her sağlıklı birey, yarının engelli adayıdır.
Sevgi, dayanışma ve empati ile engelsiz bir yaşamı hep birlikte inşa edeceğiz.
3 Aralık Dünya Engelliler Gününde, Sizinleyiz, Farkındayız dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.