Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Park halindeki traktörü Tır biçti: 2 ölü, 1 yaralı

Park halindeki traktörü Tır biçti: 2 ölü, 1 yaralı
15.10.2023
A+
A-

Kütahya’nın Gediz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza Gediz-Kütahya karayolunda Yunuslar Köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 43 AT 987 plakalı traktörü ile Çavdarhisar istikametine giden İ.Ç. Efendi köprüsü yakınlarına geldiğinde traktörün yakıtı bitti.

Traktörünü yolda bırakan İ.Ç., Efendi köprüsünden yakıt alabilmek için traktörün yanından ayrıldı.
Bu sırada B.G.(56)’ün sevk ve idaresindeki 26 FA 485 plakalı tır yol üzerindeki park halinde olan traktöre arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle traktör yol kenarındaki boş araziye yuvarlandı. Kazada traktör ve römorku paramparça oldu. Kazanın ihbar edilmesi ile Sağlık ve Jandarma ekipleri kaza mahalline sevk edildi.
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, traktör üzerinde yolcu olarak bulunan İ.Ç.’ın eşi Emine Çağlar kaza mahallinde yaşamını yitirdiğini belirledi. Yine traktörde yolcu olarak bulunan ve ağır yaralanan Halil Aslan ambulansla Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Tır sürücüsü B.G. ise yaralı olarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.
İ.Ç. ve eşi Emine Çağlar ile birlikte inek sattığı Halil Aslan için ineği Aslanapa Çamköy’e götürmek üzere Yunuslar Köyünden yola çıktıkları öğrenildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.