Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Polis ekipleri vatandaşlara hırsızlıklar hakkında bilgilendirme broşürü dağıttı

Polis ekipleri vatandaşlara hırsızlıklar hakkında bilgilendirme broşürü dağıttı
07.02.2024
A+
A-

Eskişehir’de evden ve araçtan hırsızlıklarla ilgili vatandaşı bilgilendirmek amacıyla polis ekiplerince 4 bin 583 adet broşür dağıtıldı.

İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri tarafında, Önleyici Polislik çerçevesinde çalışma gerçekleştirildi. Çalışmalar çerçevesinde, evden ve araçtan hırsızlık konularıyla ilgili vatandaşların bilinçlendirilmesi amacıyla caddelerde, sokaklarda, alışveriş merkezlerinde ve semt pazarlarında, bilgilendirme broşürü dağıtıldı. Vatandaşlar, evlerinden ayrılırken kapılarını en az bir kez kilitlemeleri ve araçlarında telefon, laptop, çanta gibi değerli eşyaları görünür vaziyette bulundurmamaları yönünde uyarılar yapıldı.

Çalışmalarda, evden hırsızlık konuları ile alakalı “Hırsızlık Olaylarına Karşı Basit Güvenlik Tedbirleri” ve “Otodan Hırsızlık” konuları ile alakalı “Emeğinizi Çalmalarına İzin Vermeyin” başlıklı 4 bin 583 adet bilgilendirme broşürü dağıtıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.