Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Porsuk Çayı Etrafına Karavan akını

Porsuk Çayı Etrafına Karavan akını
15.07.2023
A+
A-

Yeşil alanı ve Porsuk Çayı manzarasıyla Eskişehir’in en güzel yerlerinden biri olan Kanlıkavak Parkı karavancı gezginlerin ilgisini çekiyor.
Osmangazi Mahallesi Güvercin Sokak üzerinde bulunan Kanlıkavak Parkı, hergün binlerce vatandaşın uğrak noktası oluyor.

Eskişehirlilerin ve öğrencilerin gözde dinlenme noktası olan Kanlıkavak Parkı, şimdilerde ise karavanlı gezginlerin dinlenme durağı oldu. Kanlıkavak’ı ve Eskişehir’i çok sevdiklerini belirten gezginler, burada huzurla konaklamanın tarifsiz bir duygu olduğunu söyledi.

“Bu parkta bulunmak, insana huzurlu hissettiriyor”
Eşi ile birlikte karavan turu yaparak ülkenin çeşitli şehirlerinde geziye çıkan Önder İldeş, gezmekten keyif aldıklarını söyledi. Sakin ve huzurlu bir tur geçirdiklerini belirten İldeş, “Emekli imamım, kendi çabalarımızla bir karavan yaptık ve eşim ile birlikte geziyoruz. Geçen sene sahil kesimlerini gezdik, bu sene de iç kesimleri gezmeyi planlıyoruz. Türkiye çok güzel ve çok farklı, adeta dünyanın cenneti diyebilirim. Son 3 senede şahane güzellikler gördük ama daha göreceğimiz çok şeyler olduğuna inanıyorum. Eskişehir’de ki 3’üncü günümüz, buradan Bursa’ya; oradan da Balıkesir ve Çanakkale’ye gitmeyi planlıyoruz.

Gün planlamamız yok, konakladığımız yerlerde ne kadar kalmak istersek, o kadar kalıyoruz. Eskişehir’deki insanları çok mutlu gördüm. Sosyal yaşantıları çok iyi ve herkesin yüzü gülüyor. Diğer illere nazaran farklı bir şehir olarak gördüm. Bu parkta bulunmak, insana huzurlu hissettiriyor” dedi.


Yeşil alanı ve Porsuk Çayı manzarasıyla Eskişehir’in en güzel yerlerinden biri olan Kanlıkavak Parkı karavancı gezginlerin ilgisini çekiyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.