Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Tapu kadastroda dijital dönem

Tapu kadastroda dijital dönem
17.10.2023
A+
A-

Eskişehir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç’ı ziyaret ederek, çalışmaları ve son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Bölge Müdürü Kılıç’tan yapılan faaliyetler hakkında detaylı bilgi alan ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, ESO Başkan Yardımcıları Sinan Özeçoğlu ve Fatih Düş, ESO Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Rallas, Ahmet Özdemirel, kurumun yeni binasında incelemelerde de bulundu.

Eskişehir Tapu ve Kadastronun, yeni hizmet binası ile dijital altyapısının son derece etkileyici olduğunu ifade eden ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, “Tapu ve Kadastro Müdürlüğü dinamik bir kurum. Vatandaşlarımızın yoğun işlem yaptığı yerlerin başında geliyor. Ayrıca burada sunulan teknolojik imkanlar ise ne kadar yol kat edildiğini, dijital çağa uyum için nasıl çaba harcandığını gösteriyor. Kurumsal performans düzeyi ile vatandaş memnuniyet düzeyinin yüksek olmasının Eskişehir için memnuniyet verici. Emeği geçenleri ve özellikle Bölge Müdürümüzü kutlarım” dedi.

Ziyarette konuşan ve bir sunuş gerçekleştiren Bölge Müdürü Cevdet Kılıç, yeni binada vatandaş konforunu da düşünülerek daha sakin ve daha güvenli bir ortamda hizmet verme şansı yakaladıklarını belirterek yeni uygulamalar hakkında detaylı bilgi verdi.

e-Devlet uygulamasıyla tapu işlemlerinin çok kısa sürede çözüme kavuştuğunu dile getiren Kılıç, işlemleri hızlandırma adına dijitalleşmeye büyük önem verdiklerini, e-Arşiv, e-Haciz, e-Terkin, e-İpotek ve web başvuru ile zaman kazandırdıklarını ve Eskişehir’in ilklerin şehri olma iddiasına katkı sunmak adına gayret gösterdiklerini söyleyerek, Eskişehir Sanayi Odasının ziyaretleri için teşekkürlerini dile getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.