Site Rengi

DOLAR 32,3782
EURO 34,7437
ALTIN 2.429,32
BIST 10.012,83
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 15°C

Teknolojiyi Abartma Geleceğini Karartma’ projesiyle öğrenciler bilinçleniyor

Teknolojiyi Abartma Geleceğini Karartma’ projesiyle öğrenciler bilinçleniyor
22.11.2023
A+
A-

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, bir lisenin konferans salonunda 170 öğrenci ve 20 idareciye bir bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirdi.

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından 2023 yılı içerisinde ‘Teknolojiyi Abartma Geleceğini Karartma’ isimli ÇOGEP projesi uygulamaya konuldu. Bu proje çerçevesinde toplum için büyük önem arz eden teknoloji bağımlılığından korunma, güvenli internet kullanımı ve dijital bağımlılık konularında bilinçli nesiller yetiştirilmesi amacıyla çocuklara ve gençlere yönelik eğitimler düzenleniyor.

Bugün de Eskişehir’deki bir lisenin konferans salonunda 170 öğrenci ve 20 idareciyle bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi. Yapılan faaliyete katılan öğrencilere çeşitli hediyeler verilirken, çalışmaların aralıksız devam edeceği aktarıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.