Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Uluçay: “Boş vaatlerle karşınıza çıkmadık, yapacağız dediğimiz ne varsa yaptık”

Uluçay: “Boş vaatlerle karşınıza çıkmadık, yapacağız dediğimiz ne varsa yaptık”
12.03.2024
A+
A-

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay İsmail ve Bayatçık mahallelerinde oda ziyaretleri gerçekleştirerek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Uluçay burada yaptığı konuşmada, “Bizler boş vaatlerle sizlerin karşısına çıkıp, uçuk kaçık projelerle hiçbir zaman umut vermedik. Yapacağız dediğimiz ne varsa yaptık. Ne vadettiysek yerine getirdik” dedi.

Uluçay İsmail Mahallesi’nde oda ziyareti gerçekleştirerek mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Uluçay’a ziyarette AK Parti Milletvekilleri İbrahim Yurdunuseven ve Dr. Hasan Arslan, önceki dönem Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı, 22. ve 23. dönem AK Parti Milletvekili Ahmet Koca, İl Genel Meclis Başkanı Burhanettin Çoban, Merkez İlçe Başkanı Serkan Mumyakmaz ve teşkilat mensupları eşlik ettiler.

Uluçay burada yaptığı konuşmada, “Her zaman her ortamda sıklıkla dile getirdiğim gibi sizlerin onayı sizlerin isteği olmayan sizin gönlünüze yatmayan hiçbir işte yokuz. Sizlerle istişarelerimizle sizlerin de isteklerine kulak vererek zaten mutlu olan şehrimizi sizlerle birlikte en mutlu şehir yapacağız Allah’ın izniyle. Benim gayem hiçbir zaman koltuk olmadı, benim gayem hizmet. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi biz eser ve hizmet siyaseti yapıyoruz. 23 yıllık iktidarımızda şehrimizin her köşesine hizmet getirdik, getirmeye devam edeceğiz. Biz hemşehrilerimizin başkanlık yaptığı, bizim de hizmetkar olduğumuz gerçek belediyecilik anlayışla çalışıyoruz. Bizler terör sevicilerinin, Türk toplumumun aile yapısını bozmaya çalışan LGBT sevicilerinin peşinde koşmadık, koşmayız. Bizler boş vaatlerle sizlerin karşısına çıkıp, uçuk kaçık projelerle hiçbir zaman umut vermedik. Yapacağız dediğimiz ne varsa yaptık. Ne vadettiysek yerine getirdik” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.