Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Vatandaşların geç gelen belediye otobüsü isyanı

Vatandaşların geç gelen belediye otobüsü isyanı
15.11.2023
A+
A-

Eskişehir’de dün akşam saatlerinde Otogar-Düzey Sokak arasında çalışan 48 nolu belediye otobüsünü 2 saat bekleyen vatandaşlar yaşananlara isyan etti.
Odunpazarı ilçesi Arifiye mahallesinde Alaeddin caddesindeki 6 nolu otobüs durağında bekleyen vatandaşalar, ilk durağı Otogar, son durağı Düzey Sokak olan 48 numaralı belediye otobüsünün 2 saat geç gelmesine tepki gösterdi. Vatandaşlar, belirlenen hareket listesine göre sabah 06.20 ile 15.40 saatleri arasında 40 dakikada bin, 16.30 ile 23.45 saatleri arasında ise 1 saatte bir sefer yapılması gerekirken, akşam saatlerinde bu plana sürekli uyulmadığını iddia ettiler. Havaların serinlemesi ile bu zorluğun önümüzdeki dönemle daha da artacağını anlatan vatandaşlar, uzun süre ayakta otobüs beklediler. Daha sonra araca adeta tıkış tıkış binen vatandaşlar, buna benzer sıkıntıyı sık sık yaşadıklarını anlattı.

“Saat 5’ten beri 48 numaralı otobüsü bekliyoruz”
Mesire isimli kadın, geç gelen otobüse sitemde bulunarak “Saat 5’ten beri bekliyoruz. Madem belediyede çalışıyor işini yapsın, yapmayacaksa başkası yapsın. Aldığı para helal mi haram mı bilemiyorum. Yazık değil mi? Bu millete. Haksızlık değil mi? Saat 5’ten beri 48 numaralı otobüsü bekliyoruz, 2 saat oldu bekliyorum. Diğer arabalar 5-6 defa servis yaptı. 48 numaralı otobüs 1 kere gelmedi” dedi.

“Her zaman böyle geç geliyor”
Ali Karagöz isimli vatandaş da, “2 saatti burada otobüs bekliyorum. 48 numaralı otobüsü bekliyorum her zaman böyle geç geliyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.