Site Rengi

DOLAR 32,4790
EURO 34,8597
ALTIN 2.440,36
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

Beylikova Belediyesi’nden 2000 Kişilik İfrar

Beylikova Belediyesi’nden 2000 Kişilik İfrar
15.04.2022
A+
A-

Pandemi den dolayı iki yıldır toplu iftarların yapılamadığı ülkemizde, normalleşme sürecinde eski gelenekler bir bir yaşatılıyor. Beylikova Belediyesi de önceki akşam ilçe de 2000 kişiyi iftar sofrasında buluşturdu.Beylikova ya Başkan Özkan Alp tarafından yeni kazandırılan Kapalı Pazar yerinde gerçekleşen Etkinliğe Adalet ve Kalkınma Partisi Eskişehir il başkanı Zihni Çalışkan da katıldı.

Beylikova Belediyesi tarafından Yeni Yapılan Kapalı Pazar Yerinde 2000 kişiye iftar yemeği verildi.
Beylikova’ya Yeni Yapılan Kapalı Pazar Yerinde kurulan iftar sofrasına Ak Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan ve İl yönetimi, Beylikova Kaymakamı Mehmet Ali Atak, Beylikova Belediye Başkanı Özkan Alp, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı Serhat Erden, Mahalle Muhtarları, İlçedeki Kamu Kurum Amirleri, İlçedeki esnaflar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
İlçe Müftülüğüne bağlı İmamların kuran-ı kerim okuyarak dualar etmesi ile başlayan program da Ak Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan ve Belediye Başkanı Özkan Alp’in, Kapalı Pazarı dolduran vatandaşların masasını tek tek gezerek vatandaşlarla sohbet ettiler.
Beylikova halkının yoğun ilgi gösterdiği iftar programında Belediye Başkanı Özkan Alp Kapalı Pazarı dolduran Beylikova halkına birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak teşekkür etti. Başkan Özkan ALP “Mübarek Ramazan ayı birlik ve beraberliğin, sevginin ve saygının daha üst noktalarda olduğu, paylaşma duygularımızın daha yoğun yaşandığı çok özel ve güzel bir zaman dilimidir. Bu mübarek günler vesilesiyle yüce Allah’tan bu güzel birlik ve beraberliğimizin daim olmasını diliyorum. Böyle güzel bir zaman diliminde gerçekleştirilen bu davetimize katıldığınız, bu güzel geceyi bizlerle paylaştığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum.’’ dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.