Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

AKARYAKIT İSTASYONU İÇİN İHALE AÇANLAR BİLLBOARDLAR İÇİN NEDEN AÇMADI

29.11.2022
A+
A-

Öldüğünüzde, ölü olduğunuzu bilmezsiniz;
Bu sadece başkaları için zordur.
Onları hiç tanımamış olsamda her şehit haberinde içimin yandığını hissederim.Ölümlü olmamıza rağmen ne zaman öleceğimizi bilmediğimiz için yaşayabiliyoruz. Ne zaman öleceğinizi bilseniz delirirsiniz.Bu çocuklar, bizim aklımıza gelince ürperdiğimiz ölüme gönüllü giden yiğitler.Annenizin, evladınızın sevdiklerinizin, gençliğinizin arkanızda kalacağını bilerek ölüme gönüllü olmak kimi zevzeklerin dediği gibi yoksulluk ve gariblikten kaynaklanmaz.Hiç bir para insanın canına karşı yeterli olmaz. Bu zevzeklere teklifim var. Bu çocukların yaşadığı şartlara 10 gün dayanın size onların aldığı maaşın 10 katını verelim……..
Merak edenler olabilir.Bu çocuklar Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediye Başkanının makam arabasını kullanan şöförün aldığı maaş kadar almıyorlar.

Bizi de vatan için canını vermeye gönüllü olmayı bahşeden rabbime şükürler olsun.
Bazen de kahırlanıyorum türkülerde geçtiği gibi zenginimiz bedel verir
askerimiz fakirdendir. Irak’ın kuzeyinde şehit düşen sözleşmeli erin baba evini gördünüz mü?
Şehitlerin baba ocağı bu durumdayken devletin, milletin parasına imkanlarına el uzatan ihtiraslı ve kibirli her elin Allah belasını versin istiyorum.
Benden başka kahırlananlarda var fakat herkesin kahırlanması farklı.

YALNIZ BAŞKAN MEHMET ŞİMŞEK

Eskişehirspor’un Başkanı Mehmet Şimşek’de yalnız kalmaktan kahırlı.
Sonuna kadar haklı Eskişehirspor’un adı, şanı üzerinden rant sağlayanlar utansın.
Eskişehirspor’a kaynak aktarıyoruz diyen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un ihalesiz, ilansız, usulsüz şekilde milletin ve devletin malını bedavaya Eskişehir Spor Eğitim Vakfına bedelsiz devrettiğini, vakfında ilansız, habersiz gizli saklı Kazım Kurt’un yandaş ve candaşı Ö.F.D’ye fındık-fıstık parasına devrettiğini yazdıkta ne oldu…

AKARYAKIT İSTASYONU İÇİN İHALE AÇANLAR BİLLBOARDLAR İÇİN AÇMADI

Utanan oldumu????? Hayır. Bunlara siz kimin malını kime veriyorsunuz diyen oldumu???????? Hayır……
Çıktılar utanmadan sıkılmadan 15 Yıllığına Eskişehirspora verdikleri 4 Milyon Lira üzerinden reklam yaptılar… İtiraz ettiğimiz için çamura yattılar,Eskişehirspor Başkanına ayar vermeye kalktılar………….
Üstüne üstlük  Burhan Sakallı zamanında Eskişehirspor için tahsis edilen Akaryakıt İstasyonunu için ihale açtılar.Burhan Sakallı da ihale açmış ve ihaleyi Eskişehirspor almıştı.

Çok mu zordu Burhan Sakallı’nın yaptığını yapmak. Bilboardlar için neden ihale açmadınız……. İhalesiz milyonlarca reklam parasını nasıl ödediniz…….Ama sıra Eskişehirspor’a kaynak oluşturmak için kazandırılan Akaryakıt İstasyonuna gelince birden akıllarına usül,kanun, nizam geliyor.
Uymanız gereken usul,nizam, kanun söz konusu yandaş ve candaşlar olduğunda herşeyi unutuyorsunuz.

BRAVDA nin sahibi Ö.F.D’nin 5 yıldır Eskişehirspor üzerinden aldığı billboardlardan kazandığı para yedi sülalesine yeter.

Eğer bu ülkede hukuk ve adalet varsa ve Vali görevini yaparsa bu Billboardlar Odunpazarı Belediyesi’ne iade edilir.

Sayıştay raporlarında geçen tanım ile bu “Bu usulsüz işlemi” yapanların hakkında da gereği yapılır.
Devletin, milletin parasına imkanlarına el uzatan ihtiraslı ve kibirli her elin kırılmasını istiyorum…

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.