Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

ATAÇ’A CEVAP VERMEK BANA DÜŞTÜ: ATATÜRK KİM SİZ KİM

23.01.2023
A+
A-

Parti ayrımı gözetmeksizin söylüyorum; “Sosyal Belediyecilik” adı altında kamunun parası har vurup harman savruluyor. Sosyal Belediyecilik dezavantajlı vatandaşların avantajlı durumda ki vatandaşların seviyesine çıkarılmasıdır.Mesela Fevzi Çakmak, Şarhöyük, Sütlüce, Erenköy, Gündoğdu mahallesinde yaşayan insanlarla Batıkent,Sümer,Vişnelik, Hoşnudiye mahallesinde yaşayan insanların Belediye hizmetini alma düzeyini eşitlemek “Sosyal Belediyeciliktir” Sosyal Belediyecilik Ahmet Ataç tarafından kadınlarımızın otobüslerle Çanakkale’ye götürülmesi veya Kazım Kurt’un kursiyerle karşılıklı gerdan kırıp göbek atması hiç değildir.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt her ne kadar göbek atma ve gerdan kırma konusunda hünerlerini sergilese de asempatik ve üstenci tavrı insanımıza çok itici geliyor.
Fakat Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ı takdir ve beğeni ile takip ediyorum hatta kendisinin büyük hayranıyım.Hiç bir şey yapmadan,yapıyor gibi ilüzyonu büyük maharet gerektirir.
Tepebaşı bölgesinde ki mahalleleler dökülürken kendisinin Diş Hekimliğinin tecrübesi ile yüzüne monte ettiği tebessümle, sanal gözlük kullanmadan insanları Viyana’da yaşadığına inandırma gücü her türlü takdiri hakediyor. Sayın Başkanın önünde saygı ile eğiliyorum.

Reis beyin 20 yılda en büyük handikapı karşısında sağlam bir muhalefet olmamasıydı.Çünkü İyi muhalefet daha kaliteli parti kodrolarını zorunlu kılacaktı.Ancak
Reis Beyin karizması ve karşısında ki muhalefetin yetersizliğinin getirdiği rahatlık Ak Parti kadrolarında kalitesizliğe neden oldu.

Eskişehirde bu kalitesizliğin maliyetini maalesef biz ödedik.Yılmaz Hoca ve CHP’yi Eskişehirde alternatifsiz hale getiren CHP’li Belediye Başkanlarının sahte gündemleri kadar onlar karşısında politika üretemeyen AK Partinin yetkin olmayan kadrolarıydı

Tepebaşı Bölgesinde ki AK Partinin kadroları  Yeni Tapu binasının tefrişatıyla uğraşmaktan fırsat bulup Ahmet Ataç’ın yüzünde ki tebessümün büyüsü altında hiç bir politika üretmeden gün geçiriyorlar. AK Parti İlçe Başkanının resimlerinin Odunpazarı Bölgesinde bulunan bilboardlarda ne işi var. AK Parti ilçe Başkanının yükümlülüğü CHP’li Belediye Başkanı Ahmet Ataç’ın sandık görevlileri toplantısında söylediklerine karşı politika üretmek.
Diğer taraftan demokrasi denge ve denetleme üzerinedir. Tepebaşı Meclisi AK Parti grup başkanının “Denetleme” adına Tepebaşı Belediyesinin her hangi bir iş ve işlemini eleştirdiğine şahit olan, duyan var mı??? Siyaset ile ticaret bir arada yürümez.

Maalesef yirmi yıldır dön dolaş aynı isimler, aynı kadrolar.Askerlikte olduğu gibi sağdan saysalar Eskişehirde 50 bin üyesi olan AK Parti’de politika yapan kişi sayısı 50’yi geçmez.Ne acıdır ki politika üretmesi gerekenler, politika üretemeyen insanlardan seçildiği için Ahmet Ataç’a cevap vermek bana düştü.

Seçimin yaklaştığını Ahmet Ataç’ın son Türk Devleti’nin kurucusu Atatürk’ü ağzından düşürmediğinden anlıyorum.

Atatürk’ün kurucusu olduğu son Türk Devletini yıkmak amacı ile terör üreten kürtçü faşist pkknın siyasi kolu Hdp’ye oy isteyen Ahmet Ataç’ın Cumhuriyetin banisi Atatürk’ü ağzını almaya hakkı yoktur.

Not: Üç soru
1-AK Parti’nin Gençlik Kolları Başkanı var mı?
2-Varsa kim??
3-Politika üreten Yasin’i çiğ çiğ yedikten sonra acaba o kim rahatladı mı?????

Yasin’i yiyen “O kim” in, onun tırnağı olamayacağını aylardır hiç bir politika üretemeyerek kendisinin ispatladığını düşünüyorum…..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.