Site Rengi

DOLAR 34,1623
EURO 38,1653
ALTIN 2.914,46
BIST 9.777,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Açık
Eskişehir
31°C
Açık
Paz 15°C
Pts 14°C
Sal 18°C
Çar 25°C

Ayşen Gürcan’dan Beklentiler ve 1 yılık Performansı

22.06.2024
A+
A-

Hayatta tek atımlık şans nedir diye sorsalar “İlk intiba”derim. “İlk intiba”nın ikinci kez şans olarak önünüze çıkma ihtimali çok azdır. AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Ayşen Gürcan Hoca’yı tebrik ediyorum.Kendisine yönelik ilk intibayı yıkarak mükemmel bir başlangıç yaptı.

Türk siyasi kültüründe Milletvekili adayları anti-demokratik yöntemlerle belirlendiğinden, Milletvekili seçilen kişinin Millete ihtiyacı yoktur.Seçim biter, sen sağ ben selamet. Eskişehir’e bir daha uğramaz diye düşündüğüm Ayşen Hoca Seyitgazi de yaşanan  sel felaketinde  bölgeye ilk giden oldu. Ayşen Hoca 1 ay içerisinde dört defa AK Parti’nin binasını ziyaret etmiş.  Ayşen Hocanın yakın zamanda Eskişehir gündemine pozitif katkı verdiği çaba ve gayretlerini ilgi ile takip ediyorum. Bunlar Eskişehir AK Parti Milletvekilleri’nden yıllardır göremediğimiz, hiç alışık olmadığımız hareketler.Ayşen Hoca’nın çabası ve gayreti bizi beklenti içerisine çekti.

Sayın Hocam ve Fatih Dönmez Beyefendiden en büyük beklenti,tekrar aday gösterilmeyen Milletvekillerinin bıraktığı güvensizlik enkazını kaldırmaları.

Bu satırları tam bir sene önce AK Parti Milletvekili Prof.Dr.Ayşen Gürcan için bunları yazmışız.Ayşen Hoca bir yıldır aynı performansına devam ediyor.Son bayram programı ve ziyaretleri sıcak ve samimiydi.Yapay siyasetçilerin,gideyim üç-beş fotoğraf vereyim,rol keseyim tadında reklam kokan hareketleri ile benzerliği yoktu.

Ayşen Hocadan diğer bir beklentimiz AK Parti tabanını ile tavanı arasında makası kapatması.Makası nasıl kapatacağını anlatmak ;transdisipliner yaklaşıma benden çok daha hakim Ayşen Hocama söylemek ukalalık olur.

Lütfen tabana inin..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.