Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Başarı ve Özverili bir Muhtar Portresi Ali Erdal Karakaya

31.01.2024
A+
A-

Zincirlikuyu 90’lı yılların ortasına kadar şehir merkezine uzak bir konumda bir köydü.Balkan Göçmenleri ile Eskişehir’in farklı Mahallelerinden gelen  vatandaşların birarada harmanlandıgı mütevazi bir köy yaşantısının sürdürüldüğü , insanların çiftçilik hatta hayvancılıkla geçimlerini sağladığı bir yerleşim  birimiydi,  Ne zamanki Batıkent te yapılaşma oluşmaya başladı oraya alternatif bir yaşam alanı haline geldi,önce Mahalle oldu şimdide  adeta bir cazibe merkezi haline  geliyor.

İki dönemdir Zincirlikuyu’da olağanüstü bir çaba harcayan Mahalle muhtarının çalışmalarını dikkatle takip ediyoruz.Doğma büyüme Zincirlikuyu Mahallesinde yaşayan Ali Erdal Karakaya’yı Gençlik yıllarındaki kıvır kıvır uzun saçları ve bıçkın hallerinden tanırım, Girişken,üretken, Yardımsever bir  karaktere sahip olan, Zincirlikuyu Muhtarı Ali Erdal Karakaya’nın Mahalle sakinlerine söz verip  yerine  getiremediği tek vaat,Çevreyolu Ümit Hastanesi önündeki  Kavşağın trafiğe açılıp ,Mahalleyi şehir merkezi istikametine  bağlayan ve Batıkent,ten direk  geçiş, tabi  bu Batıkent Mahallesi ile Zincirlikuyu nun ortak problemi  ama bu konuda muhtarın eli kolu bağlı çünkü Karayolları Genel Müdürlüğü trafik güvenliği acısından rantabl bulmuyor.

Ama Ali Erdal Karakaya hem Belediye ile  kurduğu temas hemde başta Kaymakamlık ve diger kurumlarla olan diyalogları  Zincirlikuyu Mahalle sakinlerinin lehine  sonuçlar vermiş.

Zincirlikuyu Mahallesi Muhtarı Ali Erdal Karakaya’nın birde seçmenlerine  önemli  mesajları var. Muhtar Karakaya, Muhtarlik yolculuğumuz boyunca edindiğimiz en güzel şeylerden biri de dost biriktirmek ve dost kazanmaktır. Ekibim ile bir avuç insan olarak çıktığımız yola sizlerle birlikte bir kucak dolusu insan olarak devam ediyoruz. Hepiniz sağolun varolun. Bana güvendiniz, destek oldunuz. Bende evladınız, kardeşiniz, abiniz olarak hizmet etmeye çalıştım diyor

Ve Şunları ekliyor, Birlik ve beraberliğin sağlandığı her ortamda kazanan bireyler değil toplumlardir.

Bunun en güzel örneğini geçtiğimiz yıllarda yaşadığımız doğal afetlerde bana hissettirdiniz. Yaptığımız yardim ve destekler, gerek mahallemizde gerekse ihtiyaç bölgelerine ulaşmıştır. Mahallemiz için bugüne kadar yaptığımız hizmetler, yapacak olduğumuz yeni hizmetlerin teminatıdır vurgusunu yapıyor.

Muhtar Karakaya sözlerini  bitirirken, 2024 yerel seçimlerinde sizlerin destek ve oylarınız ile tekrar aday olduğumun bilinmesini isterim.Şimdiden hepinize teşekkür eder, yapılacak seçimlerin mahallemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olsun temennisinde bulunuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.