Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Malıç’ta Sami Barış Gerçeği

25.01.2024
A+
A-

Yerel seçimler için takvim yaprakları birer birer azalıp, sandık başına gideceğimiz gün  yaklaştıkça artık sis perdeleri de azalıyor.Bu hafta sonu artık iddialı olan tüm partilerin Belediye Başkan adaylarını öğrenmiş olacağız. CHP Büyükşehir ve Merkez ilçe adaylarını açıkladı, AK Parti’de  ise şuana kadar sadece Cumhur ittifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu olarak belli oldu oldu.Pazar günü Cumhurbaşkanı Erdoğan ilçe adaylarının tamamını açıklayacak, Cumhur ittifakı ortagı MHP adaylarını en erken belirleyen Parti oldu.Çifteler,Mihalıççık, Seyitgazi ve Alpu Belediye Başkan adayları günler öncesinden belli ve sahada çalışıyorlar.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Mihalıççık Belediye Başkan Adayı Halil Sami Barış için ilçeden  olumlu  izlenimler,olumlu tepkiler geliyor.  Mihalıççık MHP için özel bir önem taşıyor, Rahmetli, Şehit Gümrük ve Tekel Bakanı Gün Sazak’ın ilçesi….Sami Barış dogma büyüme Malıç’lı ,eğitim hayatı da dahil, askerlik görevi hariç hep  malıç’ta yaşamış, doğduğu topraklarda, doymasını da bilmiş,Babadan esnaf, Çiftçi…. Gıda marketi, inşaat, çiftçilik ve hayvancılıkla iştigal eden Sami Barış  bugüne kadar  kimseyle maddi bir polemik yaşamamış, ödeyebilen ödemiş,ödeyemeyene hep  müsemeha göstermiş,adeta Malıç’ın lokomotifi olmuş, ilçe ticaretine yön vermiş,hülasası ilçede sevilen, herkesin bildiği,tanıdıgı, bir tüccar olmuş…

Halil Sami Barış; şimdi de kendi ilçesini yönetmeye talip oldu ve Cumhur İttifakı’nın ilçe Belediye Başkan Adayı….

Mihalıççık’ta bir hikayesi olan,tüm akraba bağları ilçede yaşayan Sami Barış oldukça  iddialı, bir şekilde Belediye Başkanlığına hazırlanıyor.

Bu arada eniştemin Lise arkadaşı Gökhan Zeybek’te Sami Başkan ile hareket  ediyor. Gökhan bey 5 yıl ilçeye  Belediye Başkan Yardımcısı olarak hizmet vermiş başarı öyküsü  olan bir şahsiyet o da doğduğu topraklarda doyan  bir kişi  onada başarılar diliyorum.

Dilerseniz MHP’nin Mihalıççık Belediye Başkan Adayını daha yakından tanıyalım;

1969’da Mihalıççık ilçesinde dünyaya gelen Barış; ilk, Orta ve Lise Öğrenimini 1987 yılında Mihalıççık ilçesinde tamamlamış, Halen devam etmekte olduğu iş hayatına doğup büyüdüğü Malıç ‘ta  esnaf olarak başlamış, 1992’de Vatani görevini tamamladıktan sonra iş hayatına kaldığı  yerden devam etmiş. ilçeye yararlı bir vatandaş olabilmek adına ticaretten kazandıklarını da yine ilçeye hizmet ederek harcamış,

Halil Sami Barış; 2013 yılında inşaat sektörüne girmiş ve Mihalıççık’ın, ilk modern konutlarını 2015 yılında tamamlayarak Barış Konutları ismi ile ilçesine kazandırdırmış.. Tüm yatırımlarını ilçeye yapan Barış; Hayvancılık sektörüne girerek faydalı bir  olmaya devam etmiş.

2014 yerel seçimlerinde AK Parti teşkilatı ve Hemşerilerinin yoğun talebi üzerine ilçeye hizmet etmek için AK Parti’den meclis üyesi olmuş ve. bu görevi süresince Belediye Başkanlığını da vekaleten ifa etmiş.

Cumhur ittifakı adına MHP ‘den aday olan Sami Barış ilçeye hizmeti borç bilmiş.

Mihalıççık da ikisi merkez mahalle olmak üzere 53 mahalle var, bu mahallelerdeki vatandaşlar Sami Barış’ı iş hayatında ve ticarette dürüst ve güvenilir olarak tanınıyor.

31 Mart akşamı Eskişehir’de sürpriz yapabilecek, tüm tahminleri şaşırtacak bir sonuç  çıkabilir diye  düşünüyorum

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.