Site Rengi

DOLAR 32,5068
EURO 34,9114
ALTIN 2.432,41
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Benim Parti’me geçersen Demokrasi Kahramanı Karşı ya geçersen Hain !

08.11.2023
A+
A-

İbrahim Yaşar Dedelek,1991 ve 1995′ de DYP’ den Milletvekili seçildi.1996’nın sonunda askerlerin telkini ile ANAP’a geçti.Rahmetli Demir Berberoğlu 95’te Doğruyol Partisi’nden seçildi,28 Şubat döneminde ANAP’a geçti.2002’de DSP’den Eskişehir Milletvekili seçilen Mahmut Erdir Bakanlık yaptığı Ecevit’in partisini bırakıp YTP ye geçti.Bunlar Parti değiştiren Eskişehir Milletvekilleri…..

Birde Belediye Başkanları var. 1999’da terörist başı Apo’nun yakalanması rüzgarıyla DSP’den seçilen Odunpazarı Belediye Başkanı Haşim Ateş 2002’de Baykal’ın CHP’sine, Onu Hain olarak eleştiren ve madem Parti değiştirdin, Belediye Başkanlığını da bırak diyen Yılmaz Büyükerşen,Ahmet Ataç ile beraber 2011’de DSP’den istifa edip Kılıçdaroğlu’nun CHP sine geçtiler. Dün Belediye Meclisi’nde Nebi Hatipoğlu için yakışıksız ifadeler kullanan Kazım Kurt 2009’da CHP’den DSP,ye geçip Belediye Meclis üyesi, 2011’de de DSP’den istifa edip Yılmaz hocayla beraber CHP’ye geçip vekil ve ardından Milletvekili oldu.Hatta 2011’de Belediye Başkanları, Meclis üyeleri,İl Genel Meclis üyeleri cem-i cümle Parti değiştirdiler. Onlara hiç kimse Oyum ve hakkım haram olsun demedi.

Benim Partime geçersen Demokrasi Kahramanısın, Karşı Parti’ye geçersen Hainsin…..Sizi gidi Sahte Demokrasi havarileri sizi …Ben böyle anlayışı şiddetle reddediyorum.

Nebi Hatipoğlu;Aday olduğu Partisi Türkiye’nin tüm illerinde 2018 Genel seçimlerine göre yüzdesel oy kaybederken Eskişehir’de oyunu artırıyor, üstelik 2018’e göre 11 bin üzerine oy koyarak Eskişehir Milletvekili seçiliyor.

Parti’ nin Genel Merkezi dahil her türlü seçim masraflarını üstleniyor,Şehir deki Seçim Kampanyasının adeta Komedanı oluyor.

Eskişehirspor Taraftarları Rahmetli Kemal Unakıtan’dan bu yana ilk defa bir Milletvekili adayı için  resmen taraf oluyor, Açık seçik Kampanyasına konjonktürel destek oluyor.ES-ES taraftarı Efsane Başkanı için ahde vefa örneği gösterip ” Benim oyum Eskişehirspor’a” sloganı ile Nebi Hatipoğlu’nu Milletvekili yapıyor.

Şimdi Nebi Hatipoğlu şehrine, hemşehrilerine ülkesine hizmet edebilmek,sadece soru önergesi verip 5 yılı heba etmemek için bizzat icraat noktasında söz sahibi olabilmek adına alınteriyle aldığı oylar ile seçildiği ” Eskişehir Milletvekilliği görevini Cumhur ittifakı ,AK Parti’de devam etmek isteyince,hain ilan ediliyor.

Dün Meclis’te Güneş Motel benzetmesi yapanlar kendi Partilerinin 2018’de nasıl seçime girdigine bir baksın derim…

Çok değil iki Yıl önce CHP’nin seçime bile girmediği Günyüzü’nde ne AK Parti’lilerin %78 oy oranıyla Büyükşehir Belediye Meclis üyesi yaptığı Osman Gürnaz’ı Genel Başkanlarına götürüp tüm Parti örgütünün muzaffer komutan edasıyla rozet takmaları  hala belleklerde..

Tek vasfı o dönem ki AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayının arkadaşı olmak olan Tepebaşı ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Mustafa Önder 2018’de  Partisinden istifa edip CHP’ye geçmesi ile Meclis Salonunda CHP’li Meclis Üyeleri tarafından ayakta alkışlanması da hala hafızalarda

Nebi Hatipoğlu’ daha Milletvekili seçilir seçilmez Yerel seçimlerde Milliyetçi, Muhafazakar camia olarak AK Parti,İyi Parti, MHP birlikte hareket etsin demişti.Bunu istifa metninde seçildiği Parti’nin Genel Başkanına da ilettiğini iddia ediyor.Bu gerçekleşmeyince de  hür iradesi ve şahsi tercihi neticesinde aldığı karar eğrisi ve doğrusuyla kendisini bağlar, dün akşamdan bu yana X’ de yorum yapanlara bakıp hesap yapacak olursanız İyi Parti Hatipoğlu’nun ardından İkinci sıra vekilini de çıkardı sanırsınız

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.