Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Belediye Beslemeleri ve Basın Ahlakı

19.08.2022
A+
A-
Öncelikle bizim kim olduğumuzu merak eden, onun  bunun, baronların ve baronlarla iş yapan ıvır zıvırın merakını gidereyim.
Biz 40 yıl önce ettiğimiz şeref yemini ile vatana sadakatla bağlanan  kişileriz.
Ne ıvırın  zıvırın parası, ne de  makam sahiplerinin kudreti “Vatan”nın önüne  geçemez.
O vatanın sahibi olan milletin ve devletin helal ekmeğini ile büyüdük.
 Biz bu  yeminimize  sonuna kadar bağlıyız ve buradayız. Biz olmayız, bizim yerimizi  başka sadakat yemini edenler doldurur.
Ama, seni sen yapanlar  bugün var, yarın yok. Onlar olmadığın da  paran, pulun bittiğinde sen nerede  olursun Allah bilir.Paranı  pulunu nasıl kazandığını, kimlerle paylaştığını, kimi nasıl, hangi yollar ile  beslediğini, kimin de seni, nasıl beslediğini iyi biliyoruz. 
Milletin parası ile birbirlerinizi çok beslemeyin  hazımsızlık çekersiniz.….
Milletin ve devletin parasını o kadar yiyen gördüm, daha iflah olanı görmedim.
Kim milletin hakkını, parasını yiyorsa Allah onu iflah etmesin.
Anladınız  mı baronlar ve ıvır ile zıvırlar.
Bu site kurulduğundan bugüne açık açık Eskişehirde ki Belediyelerin adına basın denilen şeyi nasıl fonladığının romanını yazıyoruz.
Basın ahlakını daha doğrusu ahlaksızlığını, siyasetçi-gazeteci-bürokrat üçgeninde iç edilen, milletin paraları ve sözde  “Basın özgürlüğünü”  yazıyoruz.
Çok sevdikleri yarı-Tanrı yerine koydukları  Yılmaz Hocanın tabiri ile kimi köşe kadılarının, akşam sofralarında içtikleri rakı paralarını ödeyen Belediyelerin şeylerine  karşı vefalarını göstermek için Belediye  şeylerinin sevmediği kişilere nasıl çaktıklarını yazıyoruz.
Belediye beslemesi  Cin Ali kültürlü kültürsüzleri, Belediyenin sitesinden aldıkları metinleri köşelerinde kopyalayanların ödül olarak paraları nasıl  kaptıklarını, Belediye Başkanlarından yedikleri fırça sonrası dediklerini yutanları, Belediyenin maaşlı danışmanının,maaş aldığı Belediyenin Başkanına övgüler düzdükten sonra “Eskişehirde iyi ki özgür basın var” saçmalamasını yazıp duruyoruz.Kısaca Belediye beslemesi BRAVDA’yı yazıyoruz.
Dünyada ve ülkemizde bağımsız ve özgür basın ütopyadır.
 Trajik olan  bağımsızlık ve özgürlük diyenlerin daha fazla esir olduğudur.
Haklarını teslim edeyim bu  esirlerin köşelerinde ahlak pazarlamalarına  bayılıyorum.
Çocuklarıma  bu esirleri örnek göstererek; Ne iş yaparsanız yapın asla bunlar gibi olmayın diye salık veriyorum.
SÜHA MUZAFFER KİMDİR ?
Bugünlerde Muharrem İnce ile  CHPnin yarı resmi organı  Tele 1’in sahibi Merdan Yanardağ’ın atışması ilginç bir hal aldı.
 Muharrem İnce, CHP nin yandaş kanalları Tele 1, Halk TV ve KRT’ ye alenen Belediye beslemesi diyor.
Benim de aklıma  Eskişehirde CHP li Belediyelere milyonluk faturalar kesenler geliyor.
Merdan Yanardağ da, Canan Kaftancıoğlu gibi  Atatürkçüleri ve Ulusalcı kanadı tavsiye eden yeni  CHP nin profiline uyan  bir tip.
Şuan Eskişehirde de  BRAVDA’da  Merdan Yanardağ gibi tipler hakim.
Eski Tikkocular, halkın kurtuluşcuları,parti cephesi denilen dhkpcnin gizli artıkları, yeni EMEP’çiler, TKP’liler, gizli Hdpliler ile Selahattin Demirtaş hayranları BRAVDA’da cirit atıyorlar.
 Merdan Yanardağ isimli  tip, pkk nın başındaki sümüklü aponunda yazı yazdığı “Özgür Gündem” gazetesinin genel yayın yönetmenliğini yapan bir kişi. Türkiye bölünse ne olacak diyen bir tip.
Bu tipin televizyonunda  günün 24 saatinde aynı Eskişehirde ki adına basın denilen şeydeki, şeyler gibi özgürlük ve  bağımsızlık, diktatör Tayyip Erdoğan diye bağırıyorlar.
 Fakat kendilerinin zihinleri fonlandıkları Belediyelere bağlılar.
Bunlar da  ülkede ki  tek diktatör olan  “Para” ve mangıra tapıyorlar.
Merdan Yanardağ isimli tipin Eskişehirde ki benzeşleri bize yandaş derken kendileri Chpli  Belediyelerin canı, cananı
 
68 yaşında ki Tayyip Erdoğan’ı  yaşlı bulurlar.Fakat 86 yaşında ki Yılmaz Büyükerşen ile 77 yaşında ki Ahmet Ataç onlara göre daha delikanlıdır.
Allah uzun ömür versin bu tiplere göre  Başkanların  önünde daha uzun bir ömür bulunmaktadır.
 20 yıldır iktidarda olan Tayyip Erdoğan gitmelidir ama 23 Yıldır Eskişehiri yöneten Yılmaz Hoca ebediyyen kalmalıdır.
Belediyelerden  fonlananlara  göre hayatında hiç bir siyasi başarı sağlayamadığı için köşesine çekilen, Yılmaz Hoca nın kıyağı ile önce Milletvekili daha sonra Belediye Başkanı seçilen Kazım Kurt siyaset dehasıdır.
 Belediyeye geldiğinde bütün varlığı atlet, don, çorap olan belediyenin özelinin üstünde ki gömlek tartışılırken, gömlek 6 bin lira değilmiş sadece 600 liracıkmış diye başlık atarlar.
Fakat atlet, don, çoraptan,yılda 80 milyon Dolar kazanan  Messi’nin oturduğu  villasını kıskandıran  villalarda  oturanlara, nasıl oturduğu sormak için “Sen Messi’misin” diye  soramazlar.
Yılmaz Hoca nın kaçak gecekondusunun yanından geçemezler fakat TOKİ kaçak bina yapmışşşşş, Odunpazarı Belediyesi de mühürlemişşşşş diye manşet yaparlar.
ESKİ’nin yüzde %40 zammı ve 1980 öncesi yaşanan kuyrukları hatırlatan su doldurma kuyruklarını yok farz ederler.
İstanbul Sözleşmesi kaldırıldı diye kıyameti koparırlar, kendilerine kadına şiddete karşı savaşan Zeyna rolü biçerler.
 Ama sokağın ortasında üstelik  Belediye Başkanının ve halkın gözü önünde kadın muhtarı darp ettiği için   kadına şiddetten  ceza alan Odunpazarı Belediye Başkanının eş başkanı olan aynı zaman hem  özel kalem hem de  basın müdürü olan kişi hakkında kör ve sağır olurlar.
 Üstüne kendiside bir kadın olan BRAVDA çalışanı “Olaya inanmıyorum” diye tweet atar.Eskişehirde ki “Yaşasın özgür basın” bu tiplerden oluşuyor.
Muharrem İnce’nin dediği gibi “Tırışka solcular, sevsinler sizin solculuğunuzu”
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.