Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

BİRLİKTE YAŞAMAMIZA ENGEL YOK

BİRLİKTE YAŞAMAMIZA ENGEL YOK
03.12.2022
A+
A-

Türk Diyanet Vakıf-Sen Eskişehir Bilecik şube başkanı Hüseyin Poyraz , “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla yayımladığı mesajda, bütün engellerin birlikte aşılabileceğini ifade ederek, şunları söyledi;“Bugün engelli vatandaşlarımızla ilgili yapılacak iş ve işlemlerin değerlemesinin yapılmasına vesile olmalıdır. Sadece bir gün değil, her an ve her gün duyarlılık devam etmelidir.

Türk Diyanet Vakıf-Sen şube Başkanı Hüseyin Poyraz;Engelli olmayı kimse istemez. Engelli olmak bir ayıp ve kusur da değildir. İnsanın başına ne zaman ve nerede bir kaza geleceğini bilemeyiz. Bugün sağlıklı olan bir insanın, bir an sonra engelli olmayacağının garantisi de yoktur. Bu sebeple, engelli vatandaşlarımızın hayatlarının en kolay bir şekilde yaşayabilmeleri temin edilmelidir.

Engelli insanlarımızın karşılaştığı bütün engeller ortadan kaldırılmadır. Sadece fiziksel engeller değil, düşünce, anlayış ve zihin engelleri de yok edilmelidir.

Aynı zamanda, engelli vatandaşlarımızın ailelerine de her türlü destek artırılarak verilmeye devam etmelidir.

Engelli vatandaşlarımıza her alanda hizmet eden kamu görevlilerine de üstün başarılar dileyerek, onlara gerekli katkı sağlanmalıdır.

Özellikle, engelli vatandaşlarımıza din hizmeti sunan, Kur’an öğreten, onlara anne şefkatiyle kol kanat geren, büyük bir sabır ve özveriyle, vefakarca hizmet eden Kur’an Kursu Öğreticilerimize ve din görevlilerimize de özel teşekkürlerimi iletiyorum.

Türk Diyanet Vakıf-Sen olarak, en kısa sürede “Engelliler Komisyonu”nu hayata geçirerek, engelli çalışanlarımıza daha farklı hizmet sunmaya başlayacağımızı bugün vesilesiyle duyurmak istiyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde engelli kamu çalışanlarımız başta olmak üzere, bütün engelli vatandaşlarımıza ve ailelerine Cenab-ı Allah’tan huzur, sağlık ve esenlik diliyorum.Milletimiz mutlulukta olduğu gibi, üzüntülü ve sıkıntılı anlarda da bir, beraber ve birliktedir. Beraber yaşayabilmemizin önünde hiçbir engel yoktur ve olmamalıdır şeklinde konuştu

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.