Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

BRAVDA DOĞUM YAPTI OPİİM DOĞDU

04.02.2023
A+
A-

Herkese müjdeler olsun.Eskişehirde adına basın denilen şey, diğer bir deyişle BRAVDA(Yarı Resmi Belediye Ajansı) kendi içerisinde doğum yaptı.
Nur topu gibi OPİM’imiz Eskişehir basın şeyine hayırlı uğurlu olsun.
OPİM’i Öztürk Serengil gibi ÖPİİM olarakta teleffuz edebiliriz. Ona da çok yatkınlar.
ÖPİİM’i merak edenlere tanıtayım efendim(Efendim kelimesi öykünmedir. Yoksa bizde nezaket ne gezer).Kentin köklü bir gazetesinin el değiştirmesi ile BRAVDA’nın böğründen çıkan OPİM’in açılımı “Odunpazarı Belediyesi İletişim Merkezi”.

Gazetenin eski sahipleri ve yöneticileri sol ve CHP tandanslı olmalarına rağmen merkezde durmaya gayret ediyorlardı.Yeni kadronun maşallahı var.Aldıkları para, akıttıkları alın terine helal olsun. Gazetenin isim künyesinde “Odunpazarı Belediyesi” basın bülteni, imtiyaz sahibi olarakta Kazım Kurt gözüküyor olsa ancak bu kadar olabilirdi.

Kazım Kurt’a kim mi muhalefet ediyor.Örneğin Ak Parti Meclis Grup Başkanı Murat Özcan. Direk kafa-göz dalıyorlar. Veya Kazım Kurt için kim makbul değilse acımadan çift taban giriyorlar.

Hücümda iyi oldukları kadar defanstada çok iyiler.Kör Kamil’den masa arkadaşları villalı müdür kadın mı dövdü…. Sevgi kelebeği zırhını çıkararak panterleşerek savunma pozisyonu alıyorlar. “Ben inanmıyoruuumm” “İnanamıyorum hep onu günah keçisi ilan ediyorlarrrrr”.

Murat Özcan kafa-göz girmelerine rağmen akıllanmıyor mu!!!! Hemen twitter silahını çekiyorlar. Çünkü “Trabzonlu Murat Özcan’a Eskişehirliler oy verirlermiymiş” diye gazetede yazamazlar…..Basın bültenine çevirdiğiniz Odunpazarı Belediyesinin atanmış eş başkanları nereli. Yoksa kankalarınız Odunpazarının yerlileri mi??? İnanmıyoooruum.

ÖPİİM kar yağdığında Belediyelerin eleştirilmesine çok bozuluyorlar.Haklılar kar yağışını sebebi Belediyeler mi… Onlar yağdırmıyorsa sorumluda tutulamazlar.Belediyeler eleştirilmesin diye sevgi kelebeklerini sokakta kar temizlerken görürseniz sakın şaşırmayın.

Şimdi de Sivrihisar Belediyesinin sucuk şenliği için harcadığı parayı eleştiriyorlar.Bana göre de Belediyelerin bu işleri bırakması gerekiyor.Ancak OPİM’in Sivrihisar Belediyesini eleştirmesi son derece iki yüzlülük barındırıyor. Daha bir kaç ay önce Odunpazarı Belediyesi müzik grupları getirmedi mi?????? Belediye o müzik gruplarına verdiği konserlerin karşılığında gazoz kapağı mı verdi….. O zaman niye eleştirmediniz….
Sınırsız yemek ve alkol tükettiğiniz “Göbek Atan Çalışan Gazeteciler Günününden” ayrılırken yediğinizin, içtiğinizin hesabınızı kesin cebinizden ödediniz??????? Cebinizden ödememiş olsanız eleştiremezdiniz….

Sonuçta her şey ÖPİİM abi …………Gerisi hikaye.

YAZARIN EKLEMİŞ OLDUĞU YAZILAR
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.