Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

BU ŞEHİR’DE SİYASET

26.03.2023
A+
A-

Bilmem ki başka şehirlerde nasıl ama bu şehirde siyaset kazanı bırakın kaynamayı, taştı taştı ortalık fena karıştı. Velhasıl zor..  Cepheler keskinleşti. Siyasi güçler kılıçlarını çekti.

Fair play anlayışı bizim teşkilatın malesef yakınından bile geçmiyor. Ne hesaplar dönüyor sizi bilmem ama benim matematiğim okulda da zayıftı.. Kime sorsak ilk üçte..Bakakalıyoruz.Ve herkesin bizden beklentisi şu,Ben onu sevmiyorum sen onu destekleme..:):) Aynı anda birbirine karşı olanları destekleyemiyoruz.

Bize göre desteklenebilir bir tarafı illa ki var da yok bizim kalemler de şahsi çalışmalı.  Üzgünüm…Kimsenin yaşadığı ihtilaf ile ilgilenmiyorum  Kendi kafamda kendi doğrularım ile desteklenebilir tarafları ağır basan birkaç adayım var.

Kimsenin tenkiti ile de ilgilenmiyorum.

Haricen gurur duyduğum muthiş bir aday adayı başvuru sayısı.

Bu gurur duyulası bir şey.

Aday adaylarımız ile bile çoğunluğuz.

Kulisler o kadar duman dumana çalisiyor ki,

O anketler kimler arasında yapılıyor kaç kişi baz alınıyor akıl sır ermiyor.

Aday adaylığı şartları belli iken,

Hatta şartlar tam da bu noktada sıfırlanıp eşitlenirken,

“Benim aday adaylığım seni döver” tavrında olanların komik halleri de bu gergin ortamın güldüren ama vah ki ne vah diye düşündüren bir durum tesbiti.

Yeni yonetimin bir an önce oluşup bu seçim sürecinin hassasiyeti ile ilgili farkındalık oluşturması gerekiyor.

İş çok vakit dar.

Teşkilat ?

Ben de bunu anlamıyorum.

Davamız var, suurumuz var, adaylarımız var..

Teşkilat ?

Siyaseti beslen teşkilat iken,

Teşkilat ?

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.