Site Rengi

DOLAR 32,4087
EURO 34,8321
ALTIN 2.431,63
BIST 9.982,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

BÜYÜKERŞEN E BU İLKEL UYGULAMAYI DAYATAN KİM?

04.11.2022
A+
A-

Bir Sabah uyandık ki Şehrin tramvay geçmeyen ve trafiğin yükünü taşıyan caddelerine Kırmızı dubalar dikilmiş Herkes birbirine sordu, Acaba bu İlkel Uygulamanin amacı Nedir? Merak ettiyseniz Şimdi Sormak Gerek?Bu cadde ve sokaklara döşenen ve trafiği felç eden dubalar ne işe yarıyor?

Kimlere ne amaçla kaç adet sipariş yolu ile verildi ve kimler ne kazançlar elde edecek çok merak verici…Birde bu sistemin dünyada hiç bir yerde hiç bir maksat ile böylesine rezil bir uygulama yok ve Eskişehir de uygulanıyor bu sivri zekanın kime ait olduğu da muamma ve merak konusu …???

Bu güzide şehri yaşanmaz hale getirerek ne amaçlanmaktadır???Nedeni merak edicidir…???

Şehrin tüm tüm sinyalizasyon sistemi Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Trafik Daire Başkanlığı emrindeyken sorunun olduğunun ve çözümünün bulunamadığını göstergesidir diye düşünüyorum doğrumudur???

Bahse konu şehrin suliyetini bozmuyor mu???  Şehre iyilik savaşı yerine düşmanlık savaşı nedir kimdir???

Yılmaz Hocamız bizimle eğlenir heralde demekten kendimi alamıyoruz….

Allah başımızdan eksik etmesin 24 Yılda bırakın Alt geçit, üst geçit, Batcık, Yonca yaprağı bir tek Bulvar, Cadde ,Ana Alter bile üretemeyen Büyükerşen i Kim kandırdı bu İlkel, Taş devri uygulamasını kum dayatti ve kim ne kazandı !!!

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan in dediği gibi” Ulaşım Master Planı olmayan Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin trafik sorununa dair bulduğu ‘avrupai’ çözüm!”
Son olarak şunları Soruyorum! Eyyy son 24 Yılımızı iki Park, bir kaç Gondol, Ucube Heykellerle süsleyen ilizyonist mantık.. ,Trafiği felç Edip Watman insiyatifine terk eden zihniyet Eserinizle gurur duyuyormusunuz

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.