Site Rengi

DOLAR 34,2429
EURO 37,6320
ALTIN 2.915,80
BIST 9.031,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Açık
Eskişehir
25°C
Açık
Sal 28°C
Çar 26°C
Per 26°C
Cum 25°C

Çürütülen Sistem !

07.10.2024
A+
A-

Türkiye de ki sosyal çürümenin sonucunda ahlak,erdem ve etik gibi normların yok olduğuna tanık oluyoruz.Çürümeye neden olarak pek çok dinamiği sayabilirsiniz fakat” sosyal çürümenin bir numaralı nedenine rahatlıkla “Siyaset kurumunu” ve politik aktörleri koyabiliriz.

Çünkü, insanların kendileri yönetmeleri için yetkilerini devrettikleri modern devlet organizasyonunu “Siyaset Kurumu” yönetiyor. Eskişehir’de siyasetçi olarak öne çıkan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yönetim anlayışının; güven endeksi yüksek olması gereken “Siyaset Kurumunu” nasıl çürüttüğüne örnektir.

-“AKP yerel basını kontrol altında tutup Anadolu’nun sesini kısmak adına tüm yetkilerini kullanarak ekonomik baskı ve yıldırma politikaları uyguluyor”der..

Kendisi BRAVDA ile içli dışlıdır. Onlarca reklam şirketi,üç gazetesi ve televizyonu olan baron mazbatasını aldığı gün yanındadır.Tesis açar,baronla beraber gezerler,onu da Belediyenin resmi sitesine rahatça koyar.

Kaçak yapılaşma için Şehircilik Müdürlüğünü ve 06 plakalı araçları suçlar.Bakarsınız,kaçak yapılaşma başladığından itibaren 17 ayda dokuz adet yazı ile Belediyenin görevini yapması için uyaranın Şehircilik Müdürlüğü olduğu ortaya çıkar.Kaçak yapıları yıkmak zorunda kalır.

-TOKi lüks konut yapıyor diye şikayet eder.Kendisi TOKİ’nin lüks konutunda oturur.

– O “Kadına Şiddete” karşı en büyük savaşçıdır..Toplu sözleşmelere “Kadına Şiddet”uygulayana yaptırım koydurur………

Ama,kadın dövmekten sabıkalı Özel Kalem Müdürünü başının üstünde taşır,onu taltif eder başkan yardımcılığına yükseltir.

Her KPSS sınavında gençleri manipüle eder,hak,hukuk,adaletten bahseder.Fakat arka kapıdan kendi gelinini KPSS’siz,mülakatsız memur yapar.Kızını da Ankara da Meclis üyesi ve Başkan yardımcısı.

-Hayvan haklarından bahseder yönettiği Belediye yaptığı hayvan katliamları yapar.

Çevre dostudur!!!!!!!!!! Fakat Yönettiği Belediye asfalt atıklarını kaçak olarak boşaltırken yakalanır ve tarihe geçer.

-Mafyalaşmaya karşı eyleme katılır.Fakat Belediye ile iş yapan müteahhit,Başkan yardımcısıyla yemek yerken vurulur.Başka bir Başkan yardımcısı müteahhiti vurdurtmaya azmettirme iddiası ile yargılanır.

SMA’lı çocukların üstünden Diyanetin bütçesini eleştirir.Fakat,dağa,taşa,otobüslere,bilbordlara Kazım Kurt yazdırır.Özel kalem bütçesinden,otellerde rakılı-viskili seçim kutlamaları yapar.350 bin nüfuslu bir ilçe belediyesinin başkanı olarak 10 yılda reklamlara ve temsili ağırlamaya en az 100 milyon harcar.

-İktidar tasarruf tedbirleri ile bizi sıkıyor der ancak ilk iş olarak makam arabasını değiştirir.

AKP kadrolaşıyor der.Kendisi ve adamlarının eş,dost, dayı,hala,amca çocukları belediyeyi işgal eder.

Vs,vs,vs,vs acaba siyasi aktörleri mi sosyal çürümeye neden oluyor yoksa sosyal çürüme siyasete de mi sirayet ediyor….

Not:Eskişehir’de ki o medya patronu yeni bir iş koluna girmiş.İş “Defter dürüm işi.” Defterini dürdüm diye bizden bahsediyor ise anca pijamasını dürer.

Yok bizi değil de bu köşeyi kullandığını iddia ederek iftira attırdığı Aydın Zorlu Başaran’ı kastediyorsa o da Aydın Zorlu Başaran’ın problemi.

Her taşın altından çıkan bir başkan yardımcısının, sana makam arabası ile müşteri paslamasını bilmediğimizi zannetme Ali kıran,baş kesen defter dürücüsü.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.