Site Rengi

DOLAR 32,3711
EURO 34,7026
ALTIN 2.402,29
BIST 10.180,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 18°C
Cts 13°C
Paz 18°C
Pts 22°C

DSP Yerel Seçimlerde ‘Ben de Varım’ Diyor

15.08.2019
A+
A-

DSP Yerel Seçimlerde ‘Ben de Varım’ Diyor

 

Demokratik Sol Parti, yerel seçimlerde şehir ve ilçelerde adaylar çıkaracak. DSP yönetim kurulu adına bir basın açıklaması yapan DSP Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Erdinç Özdil, partilerinin 31 Mart Yerel Seçimlerde aday çıkaracağını, bir kısım adaylarını belirlediklerini, bir kısmının ise belirlenme sürecinin devam ettiğini ifâde etti. Özdil’in açıklaması şöyle:

“Değerli kamuoyunun dikkatine!

Parti Meclisimiz 03.02.2019 Saat 11:00’da genel başkanımız Önder Aksakal Başkanlığında toplanmış ve tüm kamuoyunun dikkatle takip ettiği adaylarını belirlemiştir. Aday belirleme sürecimiz devam etmektedir. Parti meclisimiz önümüzdeki sürece ilişkin olarak da genel başkanımız Önder Aksakal ve Başkanlık Kuruluna tam yetki vermiştir.

Demokratik Sol Parti “bir bölen” değil; “bir bilendir”. Demokratik Sol Parti oyları bölmek için değil, oyları bütünleştirmek için gelmektedir. Oyun bozucu değil, oyun kurucudur.

Kurulduğu 1985’ten bu yana 3 kez devleti yönetmiş olan partimiz bu tecrübesinden hareketle halkımızın yapay ittifaklara mecbur olmadığı, ülkenin derin bir kaosa sürüklendiği bir ortamda, hem iktidarın hem de muhalefetin birlikte değişmesi gerektiğinden hareketle doğruları söylemeye ve doğru bildiklerini yapmaya devam edecektir.

Önümüzdeki yerel seçimlerde sadece yerel yöneticileri seçmeyeceğiz, Cumhuriyet’imizin 100. Yılı olan 2023’te ülkeyi yönetecek kadroları belirleyeceğiz. Halkımız bu seçimlerde milleti kutuplaştıran mevcut siyasi partilerle mi, yoksa makul çoğunluğun sesi olan Demokratik Sol Parti ile mi devam edeceğine karar verecektir.

Bu seçim masa başı hesapları ile kurulan sözde ittifaklar ile halk ile ittifakını kuran Demokratik Sol Parti arasında geçecektir. Buradan halkımıza sesleniyoruz: elinizi vicdanınıza koyunuz ve tercihinizi öyle belirleyiniz.

A. Einstein’ın dediği gibi: ‘Her gün aynı şeyi deneyerek farklı sonuç beklemek çılgınlıktır.’ 17 senedir her seçimde yapılan tekrarların daha da kötü sonuçları doğurduğu görülmüştür.

Hz. Mevlana’nın söylediği gibi:

“Dünle beraber gitti cancağızım                                              Ne kadar söz varsa düne ait                                               Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.” 

Artık Türkiye’nin önünde yeni şeyler söyleyecek bir parti var. Demokratik Sol Parti var.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.