Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

ES-ES’in 58. Kuruluş Yıldönümünde Murat Özcan Coşkusu

24.09.2023
A+
A-

Elif gibi dik olmak sadece yanlışa karşı bir dik duruş değil sağa sola sarpalamadan duygusal sarsıntılarla başka yönlere savrulmadan kimin ne yaptığıyla değil senin neyi doğru yaptığınla ilgilenmen ve sadece kendini değil etrafındakileri iyiye doğruya güzele sevketmen ve umutlandırman demektir.
Elif gibi dimdik bir duruş var karşımızda
Ve Vav gibi yemin etmiş bir yürek.
Vav harfi vahidiyeti ve vahdaniyeti simgeler..
Ahid demek ya hani,
Elif gibi dimdik ve Vav gibi hizmete yeminli bir yürek.
Herkesin en az onun kadar yüreklilikle yüksek sesle söylediği bir isim Murat Özcan..

Dün akşam ki samimiyeti hepimizi o kadar duygulandırdı ki herkes
“işte bu” diyebildi
Diyebildi diyorum inanın bunu diyebilmek Eskişehir için büyük nimet.

Eskişehirspor’un 58. Kuruluş yıldönümü mutad olduğu üzre şehrin iki yakasının birleşme noktası Porsuk çayının etrafında Adalar mevkiinde yapıldı.dile kolay 1965 ten bu yana tam 58 sene olmuş, neredeyse 3 kuşak üç nesil,bir hanım olarak futbol ile istigalimin belki yegâne sebebidir benim de Eskişehirspor…..

Bu sene Amatör Lig de mücadele edecek olmanın hüznü garipliği çilekeş ES-ES taraftarlarının bir bohem gibi çökmüştü ama coşku ve heyecan sanki takım Süper Lig’de mücadele oluyor nitelikte ve doruktaydı.

Köprülere asılan Pankartlarda ” Şampiyon Olacağız” yazıyordu.

Birde ES- ES in 58. Kuruluş yıldönümü arefesinde Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’ un Eskişehirspor kapatılsın yerine Eskişehir FK kurulsun şeklindeki beyanatinin verdiği huzursuzluk, hayal kırıklığı ve birazda öfkesi vardı taraftarların üzerinde…..

Ama Tüm bu olumsuzluklara adeta merhem olan, Geleceğe umut beslenmesine vesile olan bir isim kürsüye davet edildi.

O isim Murat Özcan’ dı, ismi anons edilip eline mikrofonu alır almaz bir coşku, heyecan ve pozitif enerji dalgalandı Porsuk çayının etrafında. Murat Özcan özelikle son 5 yıldır Odunpazarı ve Büyükşehir Belediyesi’nin Meclisinde Eskişehirspor un hakları savunan bu uğurda mücadele eden emek saefeden ve Eskişehirspor’un Çalınan geleceği, Karartılan Ati’ sine ışık tutmaya Çalışan bir Değerdi.

Belediyecilik siyaset üstü bir olaydır dostlar.

Bir hizmet zeminidir.
Ne istediğini bilen, alması gereken ve hakkı olan hizmetin ne olduğunu bilen bir Eskişehir’li olarak Odunpazarı ilçemiz için Murat Özcan hakikaten aranan kan.

Dilerim tüm bu realitenin herkes farkında olur ve Eskişehir Odunpazarı hak ettiği belediyecilik anlayışına kavuşur.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.