Site Rengi

DOLAR 32,4720
EURO 34,8577
ALTIN 2.421,49
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 17°C
Az Bulutlu
Eskişehir
17°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 16°C
Cts 12°C
Paz 18°C

ESOGÜ’de Otizm Farkındalık Ayı etkinlikleri düzenlendi

ESOGÜ’de Otizm Farkındalık Ayı etkinlikleri düzenlendi
18.04.2024
A+
A-

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Eğitim Fakültesi Özel Eğitim Bölümü tarafından Otizm Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında düzenlenen “Otizm Farkındalık Panayırı”; ESOGÜ Rektörü Prof. Dr. Kamil Çolak, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Emine Gümüşsoy ve Prof. Dr. Hakan Demiral ile Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Tahsin Yamak’ın da katılımları ile Eğitim Fakültesi fuaye alanında gerçekleştirildi.

ESOGÜ akademik ve idari personeli ile öğrencilerin büyük ilgi gösterdiği yardım kampanyasında personel ve öğrencilerin el emeği ile ürettiği hediyelik eşyalar ve yiyecekler satışa sunuldu. Otizm farkındalık yardım kampanyası elde edilen tüm gelirin deprem bölgesindeki özel ihtiyaç sahibi öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullanılacak olması da yardım kampanyası katılan katılımcılar tarafından memnuniyetle karşılandı. ESOGÜ’deki Otizm Farkındalık Ayı etkinlikleri kapsamında dün de Otizm Farkındalık Yürüyüşü gerçekleştirilmişti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.