Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
19°C
Hafif Yağmurlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C
Çar 20°C

İFADEYE DİKKAT!

02.04.2023
A+
A-

“Ama seve seve ama zorla bu hükümet değişecek”Her geçen gün gözümüze soka soka aleni bir şekilde mevcut hükümetin son 21 yılda yapmış olduğu hizmetleri ötelemekten öteye giderek,   İslami değerlerimize ve inancımıza yapılan hakaret ve gayri insani muamaleler ile görünen o ki, İcazet aldıkları güruha şirin gözüme gayretleri var.

Hala anlamamış olan partisi değil vatanseverlere sesleniyorum !! Bu mesele artık siyasetin çok dışında.Bu mesele sağın solun çok dışında. Bu mesele vatan toprağı meselesi.Bölmeye doğudan başlayacak olanlar, güya kürdistan hayali olanlara özerklik verecek ve bu vatanın bölünmezliğine ilk fiili çomağı oradan sokacaklardır.

PKK değil miydi Doğu anadoluda sokak aralarına bile hendekler kazan, güya kürdistan bayrağı diye bir paçavrayı dalgalandıran.. Şimdi elebaşları öcalan ve siyasi temsilcileri Demirtaşa özgürlük vaad edenler kim,

15 Temmuzda Yüzlerce şehidimizin kanını sokaklara akıtan, Gölbaşı nda özel hareket karakoluna bombalar ile saldırıp bir çok polis memurunu şehid eden fetocü köpeklere özgürlük vaad eden kim?

Şimdi bunlar nasıl olur da bu milletin öz evladının tarafı olabilirler.

O zaman onlara oy verenler ve verecek olanlar aynı zamanda hem PKK lı, hem de fetocü sünüz? Verdiğiniz her oy bu devletin askerine polisine hatta hatta siviline sıkılacak bir kurşundur.

“Düzen değişsin de ne olursa olsun ” diyenlere sesleniyorum.

Bu düzenin değişmesi demek, vatansızlık demek, bölünmek demek, bayraksizlik demek, savunmasızlık demek.

Tayyip Erdoğan düşmanliği size ne kazandırıyor bilmem ama kaybettirecek olanları akledemediğiniz gerçeği muazzam acınası bir durum.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.