Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

İKİRCİKLİ TAVIRLARI BIRAKIN HARBİ OLUN!

30.03.2023
A+
A-

İslam’ı kabul eden, Allahının emirlerine iman eden her müslüman İslamın öğretilerini uygulamakla yükümlüdür. İbadet yükümlülüğünü camiide yerine getirmek en kolayıdır. Ancak İslam ve Kur’an sadece Camii içerisine ibadet yapmak için indirilmemiştir..Siz ticaret yaparken,masaya ve nisaya karşı imanınızın gereklerini yapabiliyormusunuz, adalet ile hüküm kuruyorsanız o zaman imanınızdan şüphe duymadan kendinizi samimi Müslüman olarak tanımlarsınız.

Siyasette kendinizi Atatürkçü olarak mı tanımlıyorsunuz o zaman ilk olarak Misak-ı Milliye yani vatanın bölünmez bütünlüğüne iman etmek zorundasınız. Buna iman mı ettiniz o zaman Mustafa Kemal’in 1923 yılında yırtıp attığı Sevr’in devamı olan özerklik,öz yönetim gibi emperyalistlerin uydurduğu zırvaları yırtıp atacaksınız. Kemal Kılıçdaroğlu gibi,bütün Doğu ve Güneydoğu ziyaretlerinde Türkiye’nin şerh koyarak kabul ettiği “Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartına” şerhleri kaldırma sözü vermeyeceksiniz.         Veya ABD’nin uşağı olan pkk’nın siyaset zemininde ki temsilcisine Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç gibi oy istemeyeceksiniz.

Mesela Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt gibi Atatürk’ün emanetimdir dediği Hatay’a her gün saldıran pkk-ypg’ye   operasyon yapan Türk Ordusuna karşı çıkarak “Beeeen Afrin’e yapılan operasyona karşı çıkıyorum, Onaylamiyorum, hiç kimse ölmesin” demeyeceksiniz.Artık o hiç kimse kim oluyorsa….

Ahmet Ataç’ın ölü evinin yascısı, düğün evinin tefcisi olmasına alışkınız.Kendileri kürtçü faşist pkknın siyasi kanadı olan Halkların Demokratik Partisine oy ister döner “Şehit ve Gazi” ailelerine verilen iftar yemeğinde ağlar.Camide imam, meyhanede saki derler bu ikircilikli tavırlara. Bu Ramazan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt”un başına taş mı düştü yoksa seçim şirinliğimi tam anlayamadım. .Başkanlığının 9.yılında “Şehit ve Gazi” ailelerine iftar yemeği vermek gelmiş aklına. 

Başkan Bey duruşunuzu niye bozdunuz hayırdır…. Mercedese biner villalarda oturursunuz.Ama siz ve yoldaşlarınız devrimcisinizdir..Türk Devletinin muhafazası altında ki “Şehit Ailelerinin ” karşısında İnşallah şaşırarak “Devrim Şehitlerini” anıyoruz diye bir türlü öğrenemediniz sol kolunuzu havaya kaldırmamışsınızdır.

O esnada kızıl flamalarla orasını burasını kapatan, kadın dövmekten ceza alan yoldaş müdürünüz geçmişinde olduğu gibi THKP’nin kurucusunun flamalarını sallamamıştır.

İftara çağırdığınız insanlar arasında evladı veya eşi Lice’de şehit düşen ailelerin karşısına inşallah “Lice’de direniş var” diye tweet atan yoldaşınızı sahneye çıkarıp slogan attırmamışsınızdır.

Aziz şehitlerimizin ruhlarını incitmeyin yeter. Önden gidenlerin ruhu şad olsun.Siz kim Başbuğ Mustafa Kemal Paşa kim…. 

Türk Devleti 40 yıldır emperyalistlerin uşağı faşist pkk ve onların uzantıları ile uğraşıyor.40 yıl içerisinde milyonlarca evladımız iç güvenlik harekat bölgesinde askerliğini icra etti. En küçük rütbeden en üst rütbeye kadar Türk Ordu mensupları yıllarını ailesinden uzak oralarda geçirdi.Kimi canını, kimi kanını, kimi gençliğini feda etti.

Kimsenin milyonlarca vatan evladının emeklerini silmeye hakkı yoktur.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Hdp’ye vaatlerinden olan Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik Şartına Avrupa Konseyindeki 47 ülkenin 31 tanesinin şerhi çekincesi bulunuyor. Bu ülkeler arasında Almanya, İspanya,İtalya ve Fransanın olduğunu dikkatinizi çekeyim.

Genel Başkanlarının, ülkenin doğusunda Türkiyenin çekincelerini kaldırmakla vaat ettiği Avrupa Yerel Yönetimler Özerklik şartı hakkında Eskişehirdeki Chpli Belediye Başkanlarının ne düşündüklerini çok merak ediyorum..Keşke trol ve troliçeler onlara sorsada bizde öğrenebilsek.

Not:Okurlarımız arasında AKP’li lünpen” olarak kimleri kastettiğimi merak edenler olmuş. Tekrar portlerini çizeyim. Ucuz ve çakma mağazalardan aldıkları pahalı görünümlü üç beden küçük ceket giyerler.Tayt tipi daracık pantolonlarında her yerleri ortadadır. Rugan ayakkabıya sığdırdıkları ayaklarında görgüsüzlüklerinin emaresi olan babet çorap vardır. Yüzlerinde değişik bir sakal ve şekilsiz bıyıklı halleri ile Ak Parti teşkilatlarının içerisine sızmış iş ve ihale takipçileri ile AK Parti sayesinde makam ve para sahibi olan kimi şeylerdir bunlar. Kim olduklarını bulmak size kalmış………..

Mutlaka isim isim mi yazayım. Çok uzağınızda değiller…..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.