Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

İl Sağlık Müdürü Bildirici’den ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl’ mesajı

İl Sağlık Müdürü Bildirici’den ‘Cumhuriyetimizin 100. Yıl’ mesajı
27.10.2023
A+
A-

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle “Cumhuriyetimizin 100. Yıl” mesajı yayınladı.

Eskişehir İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Yaşar Bildirici, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı vesilesiyle “Cumhuriyetimizin 100. Yıl” mesajı yayınladı. İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bildirici, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Türk milletinin tarih yolculuğundaki varoluş mücadelesi cumhuriyetin ilanı ile taçlanmıştır. Bağımsızlık düşüncesi ile inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti, istiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunun büyük eseridir. Cumhuriyetin 100. yıl dönümünde, ülkemizin sağlık hizmetlerindeki gelişmelerini ve başarılarını kutlarken, sizin ve tüm sağlık çalışanlarının sağlık alanındaki çalışmalarına minnettarız.

Tüm sağlık çalışanları olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin temel değerlerine olan bağlılığımız ve vatandaşlarımızın sağlığını koruma azmimiz, ülkemizi daha da ileriye taşıyacaktır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere kahraman silah arkadaşlarını, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Geleceğe güvenle yürüdüğümüz bu yolda, birlik, beraberlik ve özgürlük ilkeleriyle aydınlık bir Türkiye inşa etmeye devam ediyoruz. Cumhuriyetimizin 100. yılı, daha da büyük başarılar ve mutluluklarla dolu olsun. 100. yıl yolunda Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.