Site Rengi

DOLAR 32,3243
EURO 34,7527
ALTIN 2.392,58
BIST 10.251,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 15°C
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 24°C

KIRILAN KALP ANATOMİSİ

30.10.2022
A+
A-

Ben demiyorum.Yazar diyor ki;Kırılmak mı? Evet bende her insan gibi bazen kırılıyorum.Ama kırılan kalp öyle parça parça oluyor ki,yer çekimi etkisiz kalıyor ve yere çok hafif düştükleri için onca parça en azından içim acımıyor.

Sonra içimdeki sevgi ne yapıyor ne ediyor o parçaları yerden topluyor.Bu Nano parçalar yeniden bir araya geliyor.Sonuçta sapasağlam bir yürek çıkıyor. Bazen uzun bazen kısa sürsede, ortaya psiko nano teknolojik bir,bu çağa özgü yürek çıkıyor.Çok dayanıklı bir yürek.Formülü ne mi? Egonuzu içinizden soyun,yerine de sevgi koyun.Sonuçta bu bi oyun.O kadar kolay mı? Şimdi bizde bunu yedik diyorsanız.Ne güzel işte.

En azından doyun! Ha bu ara, arasına muhakkak soğan koyun.Bak ne güzel tost muhabbeti oldu sizinki.Ancak obeziteye dikkat.Durun.Islak bez bulundurun.Madem bir şey anlamadınız.Eh o zamanda artık, arayın bulun durun.Bulabilirseniz.Genede dikkat edin.Neden? Derseniz.Mide fesatına uğrarsınız bu kadar yerseniz.

Bazen ben bile bana gıcık oluyorum.”Harflerle çok oynuyorsun! “diyorlar.Eeep onlarla takılıyoruz.Geçen gün harflerle mangal yaptık. Hatta imla işaretleri ve rakamlarda oradaydı.Bir ara, bazı harfler, bazı harflerle yan yana gelmek istemiyoruz dediler.Sonra araya meydan larus girdi de hava düzeldi.Hepsi çeşit çesit kitaplarda olmanın dinginliği içindeydiler. Bir ara ünlem işareti doğası gereği sinirlendi.Hemen parantez girip onu araya alarak olayı kapattı.Tırnak işareti bu kez oje sürmüştü.Kısaca noktasına virgülüne kadar eeeepsi oradaydı.Ne var bunda biz bizeydik.Sonra hep beraber çiftetelli oynadık.Olay bu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.