Site Rengi

DOLAR 32,5068
EURO 34,9114
ALTIN 2.432,41
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Yoğun bakın, yoğun bakın!

Eleştiri güzeldir elbette.Amenna.Ancak söyleniş biçimi önemli.Bana” abi, senin esprilerinde hiç derinlik yok!” Dedi.İyi de dedim, hepsini okudun mu? ” Olur mu hiç okumaz mıyım?Hatta öyle dalmışım ki” deyince hemen lafı cuk olayı! Demek ki, daldığına göre, bir derinlik var! Dikkat et bence.Diptesin!……………………….”Ellerinde vandallar ,bir ipe , dizi dizi sanki beynimi diziyorlar” dedi.Baktım beyin kıvrımları dize dize dimdiz olmuş.Ne varsa beynine, kıvrımlara dolaşmadan artık dimdirek gidiyordu demek ki.Çünkü fena ütülemişler kafasını.Öylece taşıyordu kafatasını.O senaryolara inanmış, kanmış.Kafa düz,beyinde yanmış.

Bu ara”ah dizim” diye bağırdı çağırdı.Baktım yüzüne.Geçmiş olsun,ne oldu dizine?
” Yok bi şey abi.Dizim başlıyorda.Kalmayayım sooona zorda”Çay iç dedim.”Çay almayayım.İzninle ben geç kalmayayım” dedi.
Bir kedi sen miyav ben mi yav?dedi Minik fare klavyede tıkırdıyor.Bilgisayar faresi kıkırdıyor!
Ne mi oluyor?
Normal,eee bunlar oluyor!))…………………………”Len arda abi.Len o arda da vinçi kullanıyormuş.Akrabalık var mı abi len.Hani len o arda deyince aklıma sen geldin”
O kadar hoşuma gitti ki,o Leonardo da Vinci diyemedim!
Vay be! Lenoarda da vinçi ve Leonardo da Vinci!)),,….,…,……………,…..O kadar da uyardık.Bu kadar yazma,bu kadar çizme diye.Bak korgüdük olmuş! Kafayı bulmuş bu!Uçmuş! Hemen çevire revire kaldırın.Beyni karışmış bunun herşeye! Güzelce yıkayın.Beyindeki kıvrımların arasında harf sıkışması ve eğri büğrü çizgiler dolaşmış olabilir.Cımbızla ayıklayın.Ayıkmazsa, eğer bu dolaşıklar çözülmezse yoğun bakıma kaldırın.Bakmayın siz onun esprilerine.Gözlerinizi ona dikin.Yoğun olarak bakın ona.Yoğun bakın, yoğun bakın!
Tamam.Ver bakayım.Bunun beyin röntgeni mı bu?
Ne var bunda?
Eee beyin yok bunda?
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.