Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
18°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 18°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Soyadın Kurt diye Bozkurt mu oldun sandın

29.02.2024
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt çıktığı yayında “Ülkücü ve milliyetçi kardeşlerimle ittifak yaparım”diyor.!!!!!!!!                          Çok şaşırdım,Kazım Kurt;Ülkücüler ve milliyetçilere” “Kardeşlerim” diye hitap etmeye başladığına göre yakında seçim var..Durumuda sıkıntılı ki; “Yoldaşlarının” tabiri ile “Faşistler ve köpekçiler!!!!!!” İle birden bire kendisini kardeş ilan ediyor..

Kişinin söylediklerine değil,yaptıklarına bakmak gerekiyor….Türk Milliyetçilerine kardeşim diyen kişi;Dün adı HDP,bugün DEM olan partinin içinden çıktığı “Halkların Demokratik Kongresinin”yürüyüşlerinde en önde pankart taşırken boy boy resimleri çıkan kişi ve kişilerle ile iddia edildiği üzere;eş başkanlık sistemi ile Odunpazarı Belediyesini beraber yönetmez onlara Belediyeyi teslim etmez….Lice’de direniş”var diyerek PKK’nın eylemlerini kutsayan kişilerle yoldaşlık yapmaz..

Hatay’a her gün saldıran emperyalistlerin fahişesi pkklılara karşı Türk Ordusu Afrin’e harekat düzenlendiğinde Kazım Kurt gibi “Ben harekata karşıyım,hiç kimse ölmesin” demez..

Kazım Kurt gibi,kendisini “Militan”olarak tanımlayan siyasi figür ve onun Mikro Milliyetçi” yoldaşları ile Türk Milliyetçileri kardeş olacak ve beraber yol yürüyecek… Kazım Kurt da tekrar Belediye Başkanı olacak…..Tam Zihni Sinir projesi….

Kazım Kurt ve yoldaşlarının”Türk Milliyetçileri ve Ülkücülerle””yan yana gelmesi siyasetin gerçekçiliğine,sosyolojisine ve genetiğine aykırıdır…. Elbette Türk milliyetçiliği kimsenin tekelinde değil. Fakat siyaset matematiğine aykırı bir araya gelen varsa da kimliğini terk etmiştir..

Kazım Kurt ile “Ülkücüler ve Türk Milliyetçileri” arasında bırakın siyasi kardeşlik ilişkisini; muhakkak bir ilinti kurmak istiyorsanız tek bir ortak nokta bulabilirsiniz.O da taşıdığı soy isim olabilir….Onunda bizim Bozkurt’la hiç bir ilgisi,alakası yoktur..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.