Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

Türk Milliyetçisiyim diyenler Nerelere Savrulmuş

05.12.2023
A+
A-

İyi Parti’nin eski İl Başkanlarından Eren Ekmen’in organize ettiği yemekte 28 kişi Kazım Kurt’la bir araya gelmişler. Eren Ekmen sosyal medyasında “Hiçbir zaman ümitsiz olmayacağız, çalışacağız ve memleketi kurtaracağız” sözünden hareketle, hükümetin yanlış politikalarına karşı Türk Milliyetçisi bir genç olarak mücadele etmeye devam ederek, Yerel Seçimlerde üzerime düşen tüm görevleri yerine getireceğim.”diyerek;Umut olarak Kazım Kurt’u göstermiş.

Elbette ki hiç kimse Eren Ekmen’in siyasi tercihini ve kimi destekleyeceğini yargılayamaz.Fakat bir siyasi partinin eski İl Başkanının,yeni bir siyasi irade koyarken kullandığı argümanı ve o argüman adına desteklediği kişiyi eleştirebiliriz.Eren Ekmen’in kendisini tanımlarken kullandığı “Türk Milliyetçisi“tanımı istifa ederek arındığı bütün sıfatlarının üstünde ve önünde.Onun gibi,kendisini katıksız Türk Milliyetçisi olarak tanımlayan yaş büyüğü olarak Kazım Kurt’u umut olarak görmesine şaşırdığımı ve üzüldüğümü söylemek istiyorum.

Eren Erkmen’in aidiyet hissettiği “Türk Milliyetçilerinin” kırmızı çizgisi son Türk Devletinin toprak bütünlüğüdür.Çünkü toprak bütünlüğümüz varlığımızın teminatıdır.          Bu yüzden Türk Milliyetçileri, etnik bölücülük yapan emperyalistlerin mayın eşeği faşist PKK ve isimlerin devamlı değiştiği siyasi kanadı ile hiç bir koşulda asla yan yana gelmez...Daha ilerisi onlar ile yan yana gelenler ile de yan yana gelmez.Parçalandığımız gün bu toprakları kan gölüne çevirirler.ABD’nin mayın eşeği alçakların “Irklar sınırlarına çekilsin” laflarının ne anlama geldiğini iyi anlamak gerektiğini düşünüyorum.

Değerli Eren Erkmen’’in Türk Milliyetçiliği adına desteklediği;her seçim öncesi “Milliyetçilerle” poz vermeye bayılan Türkiye Sosyalist İşci Partisi kültüründen gelen Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Türk Milliyetçisi mi??? 

Peki sadece Chplilerin olduğu ortamlarda ben “militanım”dediği iddia edilen Başkan Kurt’un Başkanı olduğu Odunpazarı Belediyesi’ni Türk Milliyetçileri mi yönetiyor???

Yoksa pkknın legal kanadının içinden çıktığı “Halkların Demokratik Kongresinin”bayrakları ile yürüyüşlere katılan yoldaşları mı yönetiyor???

Kazım Kurt’un son kongreye kadar yanında taşıdığı adamı “Lice’de direniş var”diye tweetler atmıyormuydu?????

Soruyorum Lice’de kim kime karşı direniyor. Lice’den gelen şehitlerimizin katili kim???? Lice’den gelen şehitlerimizin cenazelerinde “Kahrosun pkk “diyerek PKK kahrolmuyor

Eren Erkmen’in “Türk Milliyetçisi” bir genç olarak omuz verdiği Kazım Kurt’un Odunpazarı Belediyesini beraber yönettiği tipler bunlar……

Hep beraber çektirdikleri toplu fotoğrafta kapalı havada güneş gözlüğü takan bir kişi dikkatimi çekti.Güneş olmadığına göre tanınmak istemiyor diye algıladım.

Fotoğrafta ki kişi rahmetlik “Selim Amca”nın oğlu Timur Hoca..Emekli Albay olan Selim Yatmaz Ülkücülüğün cefasına,çilesine ortak olan bir büyüğümüzdü.Onun oğlu Timur Hoca da herkesin Ülkücüyüm demeye korktuğu zamanlarda kimliğini asla gizlemeyen birisiydi.Sevgili Hocam sen ne zaman ve nasıl Kazım Kurt’un yanına savruldun…Hocam sen ne zaman o ve onun yoldaşları ile aynı yere düştün…

Akıl alacak gibi değil……………

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.