Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 20°C

Adam Kazandı! Ama Sağlıktaki Atamalarda Kim kazandı

30.05.2023
A+
A-

İyisiyle kötüsüyle bir seçim daha bitti. Bu seçimin en sevdiğim yanı turnusol kağıdı görevi görmesiydi. AK partililer ve AKP’liler hemen ayrışıverdi. AKP’liler bildiğiniz gibi Kılıçdaroğlu’na oy verdi ama ortada görünerek bu tarafta da gemileri yakmadı. Çok sıkıştırınca da ‘ya biz Sinan Oğan’a oy verdik’ bu mültecilerde çok oldu falan filan bildiğiniz kıvırtma hareketleri ile cevap verdiler.

Gelelim Eskişehir’deki mağlubiyetin sebeplerine..Türk insanının seçmen zekası yüksektir. Ortamı çok iyi koklar. Kendini ahmak yerine koyanlarada faturayı keser. Sessiz durur ama tekmesi pek olur. Yıllardır süregelen Vekiller arasındaki kavgalar ve bunların arasında laçkalaşan bürokrasi..

AK Parti’nin merkezde Belediyesi olmadığından vatandaş seçim döneminde aslında Kamu Kurumlarını puanlıyor. Özellikle sağlıkta yaşanan olumsuzluklar  AK Parti tabanını üzmekte ..

Muhafazakar ve Milliyetçi sendikalar arasındaki bölünmüşlük , Özelikle Eğitim ve Sağlık alanında   Maalesef Cumhur ittifakı  ruhu Eskişehir’de sağlanamadığını gösteriyor. Hele hele Sağlıkta  Oy verdikleri partinin atadıkları yöneticilerin zulmüyle öfkelenmişlerdi. Çoğu sadece gidip oy verdi kimseyede ricacı olmadı. Zaten  onları yok sayildığı için çokta sesleri çıkmadı ya da biz yine duymadık.

Hele sırf siyasi görüşleri yüzünden Hastanelerde hekimlerin hakaretleri ve zorbalığına rağmen işlerini yapmaya çalışan bu insanları çok üzdünüz.

Şehir Hastanesinde seçime bir hafta kala yapılan atamalarda baya bir tepki topladı. İlla yapacaksanız Seçimin bitmesi bekleyemez miydiniz? Neydi bu acele? Seçime ve Erdoğan’a başka türlü zarar vermeye çalışsanız inanın bu kadar zarar veremezdiniz.

Bir de aklıma takıldı. Tıp Fakültesi Hastanesi Yöneticisi Kalp işaretli fotoğrafını seçime 10 gün kala koyma cüretini nereden aldı.

Sağlık Müdürlüğünde açıkça Kılıçdaroğlu’nun kazanması bahsine giren yöneticileri kim atadı, kim referans oldu?

Yunus Emre Devlet Hastanesin de bir grup kendini bilmez AKP’li, AK Parti’li kamu işçilerini kendi şahsi menfaatlerini önde tutarak haksız ve hukuksuz işler yaparak ezerken siyasiler kendi üyelerine bile neden sahip çıkamadı?

27 milyon oy almış bir ittifakta hiç mi liyakat sahibi adam yokta bu şehir bunlara 5 yıldan fazladır mecbur bırakılıyor?

7 bin oy ile 3. Vekili kaybedilen Eskişehir’de  bakalım yeni dönemde bu sorunlara çare bulabilecek mi?

Günde 20/30 bin kişinin bizzat ziyaret ettiği bu Hastanelerde AK Parti ipleri eline alamazsa Yerel seçimlerde hiç aday çıkarmaya zahmet etmesin.

Ezilen muhafazakar ve Milliyetçi seçmen Erdoğan’a bile zorla oy verirken size hiç oy vermez haberiniz olsun..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.