Site Rengi

DOLAR 32,5196
EURO 34,8564
ALTIN 2.442,60
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Saddam ve Kaddafi yaşasaydı Kazım Kurt’u kıskanırdı..

13.03.2024
A+
A-

31 Mart seçiminin galibini şimdiden ilan ediyorum… CHP’li Belediyelerin fonladığı yandaş ve candaş ESTv,Son Haber,Anadolu,Yenigün gazeteleri ile çok sayıda reklam şirketinin sahibi Özgür Fethi Demirdaş.. O kendi deyimi ile Kazım(Kurt)Abisinin en büyük candaşı..Kazım Abisinin Sayıştay Raporlarında geçtiği gibi Odunpazarı BeBelediyesi’nin zimmetli reklam ünitelerini “Usulsüz”şekilde devrettiği Eskişehir Spor Vakfının Genel Sekreteri..

O Vakfın Genel Sekreteri olarak yüzlece reklam ünitesini ADARGA isimli firmaya 15 yıllığına kiralayan;O aynı zamanda,sadece Eskişehir’de Odunpazarı Belediyesi ile çalışan ADARGA’nın pazarlama,basım,Asım işlerini yapan şirketlerin sahibi.                                                                           O Odunpazarı Belediyesi’ne 10 yılda kaç milyon lira fatura kestiğini kimsenin bilmediği şirketlerin maliki..Araştıranların iddiasına göre; Şirketlerinin Odunpazarı Belediyesine kestiği fatura bedelleri her senenin Dolar kuru üzerinden hesaplanırsa,bahsedilen rakam 10 yılda asgari 20 ila 25 milyon Dolar arasında..

O Kazım Kurt’un Belediyenin bütçesinden yemekli toplantılar yaptığı Kent Park içerisinde ki salonun da sahibi..

Kazım Kurt üstenci üslubu ve itici ses tonu ile “Biz eşimizi,dostumuzu akrabamızı zengin etmek için Belediyecilik yapmıyoruz “diyordu galiba!!!!!!! Yanlış mı hatırlıyorum..

Bizim her haberin altına kaç para aldınız diye soran trollere üzülüyorum..Hacivat rakı-balık yer,ceremesini Karagöz çekermiş..Karagözler siz böyle devam edin..Sizlerin, hayalini bile kuramayacağınız mal ve mülkleri edinen Hacivatları alkışlamaya devam edin..

Kasım ayından bugüne kadar; Odunpazarı Bölgesinde bulunan reklam ünitelerine,duvarlara,kamyonlara sağa-sola kendi resimlerini astıran Kazım Kurt’u tebrik ediyorum.Ülkelerinin her yerini kendi resimleri ile donatan Kaddafi ve Saddam yaşasaydı Kazım Kurt’u kıskanırdı.

Burada iki soru aklımıza geliyor..Saddam ve Kaddafi’yi kıskandıracak reklam kampanyası kamu kaynaklarından mı karşılanıyor????Kamu kaynaklarından karşılanıyor ise suç.Çünkü sadece Belediyenin faaliyetlerinin reklamı yapılabilir..Eğer kamu kaynaklarından karşılanmıyorsa nereden karşılanıyor..

Tabii ki ister kamu kaynaklarından karşılansın,isterse bilemeyeceğimiz kaynaklardan karşılansın kazanan bir kişi….Kazım Abisinin,meclisinin kendisine verdiği yetkiyi aşarak “Usulsüz “şekilde Belediyeye ait reklam ünitelerini ve gelirlerini,dolaylı yollardan teslim alan Özgür Fetih Demirdaş..Başka kazanan var mıdır bilmiyorum..

Gaye Usluer Hocam geçenlerde sosyal medyadan çok anlamlı paylaşımlar yaptı..Hocam “Belediye başkan adaylarının göreve başlamadan önce mal varlıklarını açıklaması çok değerli! 

Belediye Başkanlarına en yakın mesafede çalışanların da mal varlıkları açıklanmalı şaibe olmasın diye !!” diyor….Yine Gaye Hanımın dediği gibi herkes mal varlıklarını tüm aile bireylerini kapsamak üzere açıklasın!!

Kazananın olduğu yerde kaybedende olacaktır.Kaybeden her zaman ki gibi sen,ben,o ve trolleri..Hiç kimse kamu kaynaklarını mirasyediler gibi har vurup harman savurmamalı…

Tavsiyem,Kazım Kurt hariç her Belediye Başkan adayından kamu kaynaklarını mirasyediler gibi harcamayacakları konusunda garanti isteyin…

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.