Site Rengi

DOLAR 32,5103
EURO 34,8802
ALTIN 2.431,29
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

AKP’Lİ LÜNPENLER

27.03.2023
A+
A-

Biraz geçmişe gidelim. 2014 Yılında Reis Bey Çankaya Köşküne çıkmış,Başbakanlığı ve Partisi’nin Genel Başkanlığını Ahmet Davutoğlu’na bırakmıştı.AK Parti 1 Yıl sonra yapılacak Genel Seçimlere kibir abidesi Ahmet Davutoğlu ile onun toplumdan kopuk “Seçkin İslamcılarının” yönettiği kadrolarla girecekti.İçinde bulunduğu toplumun kültürüne yabancılaşmış, tutum ve davranışlarıyla kendini üstün göstermeye çalışan itici ve kibirli lünpen “Elit İslamcılar”, 2015 yılı haziran ayında yapılan seçimlerde AK Parti’nin Milletvekili listelerini de kendi perspektiflerine göre dizayn etmişlerdi. AK Partiyi ele geçiren itici, kibirli ve şımarık lünpenlerin tavrı maalesef teşkilat kadrolarınada yansımıştı. Seçim süreci başladı.Süreç hiç iyi gitmiyordu.Çünkü Milletle bağ kopmuştu.Makas gittikçe açılıyordu. En son Reis Bey sahaya inmek zorunda kalmıştı.Fakat Reis Bey’in çabası bile AK Parti’nin elindeki çoğunluğu kaybetmesinin önüne geçememişti.

Reis Bey’in “Seçim sonuçlarından halkın verdiği dersi aldık” demesini hiç unutmuyorum.Alınan ders “Kibir” ve şımarıklık üzerine olduğunu not edeyim. Aynı yıl Kasım ayında yapılan seçimlerde kibirli Ahmet Davutoğlu ve lünpen İslamcıların yetkileri tırpanlanlayan Reis Bey’e millet itibarını iade etmişti. Milletin Tayyip Erdoğan’ı bu kadar çok sevmesinin nedeni içerisinden geldiği sınıfı, kültürü, değerleri terk etmemesidir.Onu Abdullah Gül,Ali Babacan, A.Davutoğlu’ndan farklı kılan en büyük özelliği onlar gibi sahte yüzlere sahip olmamasıdır. İyisi ile kötüsü ile Reis Bey gerçektir.Fakat Reis Bey’in bu gerçekciliğine rağmen AK Parti içerisinde ciddi bir sıkıntı var. Bu sıkıntıya neden olanlar AK Parti içerisindeki AKP’li fırıldaklar. Üstlerinde üç beden küçük ceket. Dar pantolonlarının altında babet çorap.Ne sünnete, ne de bir şekil ve şemale benzemeyen sakal veya bıyık bırakan itici şımarık sonradan görmeler türediler. AK Parti Teşkilatlarında Reis Bey adına racon kesiyorlar.İş kovalıyorlar. Reis Bey bu lünpen fırıldakları tasviye ettikçe mantar gibi tekrar tekrar türüyorlar…..

Başka bir lümpen çeşidi de “Kamu Yönetimi” içerisinde türedi.Bunlar AK Parti adına kamuda sendikacılık yapan kimi sendikacılar ve kimi siyaset yapanlar. Amaç koltuk kapmak.Eş dost, akraba, tanıdığa koltuk hediye etmek. Utanmadan Reis Bey adına racon kesiyorlar. Zannedersiniz Reis Beye oy veren insanlar bu lünpenler makam kapsın, o koltuktan bu koltuğa zıplasın diye oy veriyorlar. Kamu yönetimi babalarının malı mülkü…..

Bu itici lümpenlerin tavırları Reis Bey destek veren, oy veren sağ zeminde ki önemli bir kitlede alerji oluşturmaya başladı.Eskişehirin sağ siyaset zemininde yıllardır Reis Bey’e destek veren, oy veren insanların son günlerde yaptıkları paylaşımları,uyarıcı ve ikaz edici konuşmaları dikkat çok çekici.

Devletin ve Milletin bekasının düşmanları olarak pkk, fetö, ABD, vsvsvs sayılırken bu lünpenleride onlara ekleyin.

Bı asalak lümpenlerin bekası ile Devletin ve milletin bekasının ortak olmadığını tekrar hatırlatayım.

Assolistler en son sahne alır. İki dönem Milletvekilliği yapan Nabi Avcı, Harun Karacan ve Emine Nur Günay’ı da sizlere emanet ediyorum.

Bir dost……………..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.