Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ NİN ÇALINAN ÜRÜNLERİ NEREDE

18.12.2022
A+
A-

Ülke yine toz duman.Tartışmanın objesi “Hukuk Sistemi”.Hukuk tutkulardan arınmış mantık demektir.Biz ise her zaman ki gibi tutkularımızın ve ideolojik saplantılarımızın esiriyiz. Kanserleşmiş tutkularımızın bizi bitirmesine koşar adımlarla gidiyoruz. Hukuk ve felsefesi üzerine tartışmalar benim çapımın çok uzağında.Bu konuda derinlikli analizleri “Herbokolog” kaynayan Bravda ve Ö.F.D’nin basınından takip edebilirsiniz.Kendilerini o kadar ciddiye alıyorlar ki “Kemal Kılıçdaroğlu şöyle yapmalı,İmamoğlu şunu demeli” diye akıl veriyorlar.Eskişehir onlarla gurur duyuyor. Tek sıkıntı Kılıçdaroğlu ve İmamoğlunun bu sevgi kelebeklerinden haberdar olmamaları.
Bende uzun süredir Eskişehirde “Hukuk” diye karanlığa çığlık atıyorum.Çığlığın nedeni Eskişehirin siyasi dokusuna,kültürüne,hoşgörüsüne, musallat olan “Kanser”. Kanser ilk olarak Belediyelerin hücrelerinde ortaya çıktı.Kötü huylu tümörler yalnızca bulundukları doku ve organa zarar vermekle kalmaz, başka organ ve dokulara metastaz yaparak zarar verirler.Belediyeleri ve siyaseti çürüten kötülük Eskişehirde her yere metastaz yaptı Örnek bir metastaz hikayesini anlatayım

2000′ li yılların başında Anadolu Üniversitesi ile ek yerleşkesi ve Osmangazi Üniversitesinin kampüsleri içerisine Ströer Kent Vizyon firması ankrajlarını kazarak reklam elemanı CLP’lerin montajını gerçekleştirir.İhale süresi bittiğinde firma buralardan çekilirken CLP’ler de üniversitelerin zimmetine geçer.Üniversitelerin uhdesine geçen CLP’lerin bir tanesinin bugünkü değerinin 20 bin lira olduğunuda ekleyeyim.

Üniversitelerin içerisinde ki CLP’lerin işletmesini KAMPÜS MEDYA REKLAM isimli bir firma yapmaya başlar.Bu şirketin sahibi de aynı ADARGA’da olduğu gibi başka bir kişi olmasına rağmen, KAMPÜS MEDYA REKLAM’ın pazarlama dahil bütün işlerini 16 şirketli medya ve reklam baronunu Ö.F.D’nin sahibi olduğu firmalar yaparlar.

2021 yılında KAMPÜS REKLAM isimli firmanın Üniversiteler ile ilişkisi kesilir.
2021 yılının Temmuz ayında 9 günlük Bayram tatili sırasında Anadolu Üniversitesi içerisinde bulunan 30, ESTÜ içerisinde ki 12 adet CLP’yi söker götürür. Aynı kişiler Osmangazi Üniversitesi içerisinde ki CLP’leri sökmek isterken güvenlik müdahale eder meçhul kişiler kampüsden çıkartılırlar.

SORUMLU METEOROLOJİ MÜDÜRÜ MÜ(!)
Anadolu Üniversitesi ve ESTÜ kampüslerinden üniversitelere ait sökülen CLP’lerin bugünkü değeri 840.000 bin Liradır.

Anadolu Üniversitesi ve ESTÜ’nün yetkilileri enteresan şekilde sahibi oldukları CLP’lerin kontrolleri altında ki kampüsleren sökülüp götürülmesine gözlerini kapatırlar, kulaklarını tıkarlarlar.

Her yerde kamera ve güvenlik görevlilerin bulunduğu üniversitelerin kampüslerinden yetkili ve etkili kişilerin haberi olmadan üniversiteye ait bir eşyanın sökülüp götürülmesi mümkün değildir.

Bugünün değeri ile 840 bin liranın hokus-pokusuna göz yummanın nedenini ve anlamını; Bugün hala deri koltuklu makamlarında oturmaya devam eden Anadolu ve Teknik Üniversitenin yetkilileri ile sayın Medya ve Reklam Baronunu ortaklaşa şekilde açıklayabilirler diye düşünüyorum.

“AKP üniversiteler de kadrolaşıyor” diyenler üniversiteler içerisinde yaşanan her rezaletin faturasını bana kesecek halleri olmadığı için Rektör atamalarını yapan Reis Beye kesiyorlar.

Mantık doğru ancak bu Rektörler atansın diye Ankarada kulis yapanların faturası biz kime keseceğiz.
Milletvekilleri Nabi Avcı’ya mı,Emine Günay’a mı ile dünyanın kendi etrafında döndüğünü zanneden Harun Karacan’a mı yoksa Naci Gündoğan’a mı …..

Yoksa bütün bunların müsebbibi Meteoroloji Müdürümü (!)
Bende karanlıkta bağıra bağıra hukuk ve adalet arıyorum.

Milletin, Devletin malını Sayıştay Raporlarında geçtiği gibi “usulsüz” olarak ihalesiz bedava veren Belediye Başkanı Kazım Kurt’tan hesap sorulsun istiyorum.

Usulsüz devredilen Belediyenin malının mülkünün üzerinden, milyonlarca reklam parası ödeyenlerden hesap sorulsun istiyorum.

Atlet,don,çorapdan villa ve çiftlikte, lüks tatil yörelerinde keyf sürenlere “Nereden buldun” denmesini istiyorum.

Üniversiteleri babalarından kalmış bakkal dükkanı gibi yöneten Rektörler ve Yardımcılarının denetim altına alınmasını istiyorum.

Eskişehirspor üzerinden milletin malının üzerine gizli kapaklı çökenlerden, servetlerine servet katanlarda hesap sorulsun istiyorum.

Eskişehirspor’un geleceğinin kapalı kapılar arkasından gizli, kapaklı peşkeş çekilmesinin hesabının sorulmasını istiyorum.

Bunların asla gerçekleşmeyeceğini bilmeme rağmen ısrarla istemeye devam edeceğim.

Liderler yalnız insanlardır. Reis Bey bu yalnızlığının üzerine partisinin Eskişehirdeki iş bilmezleri sayesinde daha da yapayalnız.

Reis Bey CHP’nin başını çektiği muhalefet ile boğuşurken Eskişehirde ki kimi AK Partililer CHP’nin elitleri ve CHP’nin yandaşı,candaşı Ö.F.D ile iş tutuyor.

Ne uğruna Ö.F.D’nin bunlara vereceği üç tane bilboard ve kıyıda köşede yapacağı haber uğruna.
Ö.F.D CHP’li özellikle Odunpazarı Belediyesi’nin fonladığı medya grubunun sahibi.Hiç mi mantık yürütemiyorsunuz, ağzınızla kuş tutsanız orada orada yer alamazsınız.
Aman Ö.F.D alınmasın, gücenmesin. Mantığınız yoksa neyiniz var…..

Kimi AK Partililerde CHP’li Odunpazarı Belediyesinin yaptığı “Usulsüz” işlemlerle ilgili hesap sormak isteyen devlete defans yapıyorlar.

Garip ama gerçek. Bu defansın nedenini çok merak ediyorum.

Kimi AK Partililerde haksızlık karşısında susuyorlar.
Odunpazarı Meclisinde kadın meclis üyenize en aşağılık imaları yaptılar sustunuz.

Başka Meclis üyenize Ö.F.D’nin basınında hakaret ettiler sustunuz.

Grup Başkan vekilinize kumpas kurdular sustunuz.

Kadın olan İl yöneticinizi linç ettiler sustunuz.

Meclis Denetim komisyonu ve sayıştay denetimlerinde usulsüzlükler tespit ediliyor susuyorsunuz.

Reis Bey CHP ile siyasi mücadele verirken siz Belediyelerde CHP ile Koalisyon mu yapıyorsunuz?????

Eğer koalisyon yapmıyorsanız lütfen hamaseti bırakın gereğini yapın.
Yapmaya cesaretiniz yoksa rozetlerinizi çıkartın çekin gidin….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.