Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Aşkiya dünyaya yükümvar olmaz!

04.11.2022
A+
A-

Seni anlıyorum deyince kahroldu şair.Anlaşılabilirlik onun için bir zuldu.Ama bi kere olan oldu.Özür diliyorum ama ne yazık ki,seni anlıyorum.An geldi işte.An o an.An- lıyorum seni.Ama anlamıyorum seni?Ne yapmıyorsun böyle kendine kapanıp.Bak sözcükler bile isyan halinde sana. Bazıları ” anlamımı yitirdim” deyip köşesine çekildi.Ey çözülmesi zor bulmacaları kolayca çözen adem.Ey ansiklopediler dolusu bilgi depolu şahsiyet. Güzel şeyler bunlar elbet.Ama sende kalırsa bunlar.Tersine tebbet.Nicedir bu böyle nicedir.Bu nicelik,olsun biraz incelik.Hey niteleyip durma öyle, niteleyip durma.Sen niteledikçe onlar gene bir adım önde bir adım önde.İnanmazsan dönde bi bak dönde.İstikamet aynı yönde!

Ama kazın ayağı öyle değil.Perdeli!Kayısı erik zerdali.Bırak çiselemesin yağmur.Bak şiir oldu işte ey deli!Şimşekler çaktı kafatasında.Yandı beyin.Siz ne derseniz deyin.Bu hep böyleydi önceliğin,şimdileyin.Çatladıysa kafatası.Leyimleyin.Leylimleyin.Gülmeyin.Muzip ruhun gıdı gıdısıdır.,leylim ley.Hey,hey,hey!Hey, hey,hey!

SEVİYOR-SEVMİYOR.SEVİYO-SEVMİYO.SEVİY-SEVMİY.SEVİ-SEVM.SEV-SEV.SE-SE.S-S!PAPATYA YOK MU BAŞKA PAPATYA?

Elbet bir gün buluşacağıııız.Bu böyle yarıııım ,ekmek arası tavuk döner,

ayran!AŞ..K-arın doyuruyor!AŞ..Karın doyuruyor!

Yoo kırılmadım.O kadar çok kırıldım ki, bundan son derece memnunum. Çünkü her kırılışımda yüreğimden bir parça düşüyor.Ama yer çekiminden dolayı yere düşmesi bu yüzden hafif oluyor, canım da bir nebzede olsa fazla acımıyor.İyi ki yürek zamanla kendini yeniliyor da bu yürek kırılmalarına yenilmiyor ki dimdik ayakta.

Ben demiyorum.Yazar diyor ki;Kırılmak mı? Evet bende her insan gibi bazen kırılıyorum.Ama kırılan kalp öyle parça parça oluyor ki,yer çekimi etkisiz kalıyor ve yere çok hafif düştükleri için onca parça en azından içim acımıyor.Sonra içimdeki sevgi ne yapıyor ne ediyor o parçaları yerden topluyor.Bu Nano parçalar yeniden bir araya geliyor.Sonuçta sapasağlam bir yürek çıkıyor. Bazen uzun bazen kısa sürsede, ortaya psiko nano teknolojik bir,bu çağa özgü yürek çıkıyor.Çok dayanıklı bir yürek.Formülü ne mi? Egonuzu içinizden soyun,yerine de sevgi koyun.Sonuçta bu bi oyun.O kadar kolay mı? Şimdi bizde bunu yedik diyorsanız.Ne güzel işte.En azından doyun! Ha bu ara, arasına muhakkak soğan koyun.Bak ne güzel tost muhabbeti oldu sizinki.Ancak obeziteye dikkat.Durun.Islak bez bulundurun.Madem bir şey anlamadınız.Eh o zamanda artık, arayın bulun durun.Bulabilirseniz.Genede dikkat edin.Neden? Derseniz.Mide fesatına uğrarsınız bu kadar yerseniz.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.