Site Rengi

DOLAR 32,5111
EURO 34,9079
ALTIN 2.434,99
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

İŞTE ESKİŞEHİR MİLLETVEKİLLERİ’NİN KARNESİ

06.04.2023
A+
A-

Eskişehirde ki 7 milletvekilinden kimin devam edeceğini, kimin tatlı koltuğa veda edeceğini Yüksek Seçim kurulunun belirlediği takvim uyarınca 9 Nisan tarihinde verilecek yeni milletvekili listesinden öğreneceğiz.

Mevcut 7 Milletvekilinin hiç biri ile tanışıklığım yoktur.Hatta sosyal ortamlarda tesadüf dahi olsa karşılaşmadım.Sadece son yolculuğuna uğurladığımız ortak tanıdıklarımızın cenazelerinde bazılarını uzaktan gördüm.Hiç bir milletvekilinden şahsıma ve siteye yönük menfaat beklentimin ve talebimizin olmadığına da ekleyeyim.

Şahsımın menfaati yok diye banane deme lüksüm yok. Çünkü biz asiliz onlar vekil.Varlık nedenleri bizim vekaletimize dayanıyor. Elbette milletvekillerinden beklentimiz olacak. Bu beklentilerin tamamı toplum yararına ve siyasi etik adına olduğunun altını çiziyorum.

MUHALEFET MİLLETVEKİLLERİ

Muhalefet milletvekilliği zordur.Etkiniz vardır ama yetkiniz yoktur.Yılmaz Hocam Jale kızını Belediye Başkanı yapamadı ama onu milletvekili olarak ödüllendirdi. Jale Hanım geldi ve gitti. Utku Çakırözer nezaketini, uslubunu hiç bozmadı. Çirkin ve kirli siyasete hiç bir zaman tevessül etmedi.

Asker kökenli tıp doktoru olan Aslan Kabukçuoğlu soğuk fakat kaliteli ve iyi bir adamdır ama siyaset onu işi değildi.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ

Türkiyede büyük yatırımları hala devlet yapar. İktidar milletvekillerinin gücü, çabası ve niyeti ile devletin o kente yaptığı yatırım orantılıdır.

Yeni kütüphane, Sümer Doğa Parkı,yeni stadyum ve eski stadyumun yeşil alan olmasını sağlayan Nabi Avcı’dır.Ama son dönemi fecaat ötesidir. Emine Nur Günay’lı yıllar Eskişehir için kayıptır. Harun Karacan büyük hayal kırıklığıdır.Kendilerinin 10 yıl içerisinde devlet yatırımlarından Eskişehirin alacağı pay ile ilgili gösterdiği bir çabayı, Eskişehir gündemi ile tek bir açıklamasını gösteren olursa ömür boyu yazmayacağım.Sayın Harun Karacan daha önce yaptığı gibi bunlarıda yazdığımız için “Kamu görevlisine hakaret davası” açabilir.

Ak Parti milletvekillerinin arasındaki kan davasını aşan küslüklerinin bedelini Eskişehir ve Ak Parti ödedi. Bürokrasiyi kitlediler, Chp Belediyelerinin Eskişehir Ak Parti teşkilatlarını ezmelerine seyirci kaldılar.Daha yazacak çok şey var fakat gidenin arkasından çok konuşulmaz….. Vekalet verdiğim üç milletvekiline, vekalet hakkımı helal etmiyorum……

NURULLAH SAZAK

 

MHP Milletvekili Nurullah Sazak’ın devlet yatırımlarından Eskişehirin pay alması gösterdiği çabayı takdir ediyorum.Nurullah Bey kimileri gibi o prestijli koltuğun büyüsünde kaybolmadı.

Çiçek, böcek, düğün dernekten oluşan Sosyal Medya milletvekilliği yapmadı.Hep görünürdü, hayalet gibi ortalarda gezinmedi. Hep insanların içerisindeydi.

Türkiye gündeminin zor günlerinde başkaları gibi başını kuma gömmedi.Açık oynadı, devran dönerse demedi. Mertçe Devlet Beyin ve Reis Beyin daima arkasında durdu.Eskişehir gündeminin içerisinde kime ne tepki vermesi gerekiyorsa, gerekeni fazlası ile yaptı.

Eş, dost, çoluk-çocuk, kardeş, yeğen işlerine girmedi. Tertemiz milletvekilliği yaptı

Bu dönem için kullandığı vekaletim için hakkımı helal ediyorum.Yolu ve bahtı açık olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.