Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Makamın Ustaları ve Hastaları !

11.02.2024
A+
A-

25 yıl Belediye Başkanlığın yapan 87 yaşında ki Yılmaz Büyükerşen koltuğu kaptırmamak için her şeyi yaptı…Fakat sevgili koltuğu ardına bakmadan altından kaydı gitti..Gözü Ayşe Ünlüce de;eğer seçilirse saltanatı devam edecek.Yoksa gitti masaj yapan Audi a8,şöförler,hizmetliler,Park bahçelerde onun için özel yetiştirilen sebzeler vs vs vs..

20 yıl Belediye Başkanlığı yapan 78 yaşında ki Ahmet Ataç; ölümden dönmüş,konuşmaya dahi mecali kalmamış…O durumda bile; bir beş yıl daha için Ferdi Babanın ölümsüz eseri “Merak etme sen” diyen Ahmet Ataç’ı tebrik ediyorum.. Demek ki Ahmet Ataç da bir aşk adamı…Fakat onun aşkı Ferdi Baba gibi bir kadına değil “Koltuğa.”Hep beraber Ahmet Ataç ve Ferdi Babaya eşlik edelim..”Toprak olur,taş olurum.Yolunda yolunda yoldaş olurum.Merak etme sen.”

67 yaşında ki Kazım Kurt 40 sene önce siyasete girmiş.Milletvekili adayı olmuş kaybetmiş,tekrar aday olmuş yine kaybetmiş.İlla koltuk demiş Baro Başkanlığına aday olmuş onu da kaybetmiş..20 senedir onu o koltuktan bu koltuğa uçuran Yılmaz BüyBüyükerşen’e karşı kongrede aday çıkarmış.. Elleri ile yazdığı delegelerle İl kongresini bile kaybetmiş..

Sorsanız siyaset uzmanı!!! Ama ne uzman… Bir 5 yıl daha koltukta oturmak için kadınlarla karşılıklı göbek atıp gerdan kırıyor….

Onların yaşı 80’ne yaklaşmış Eski genel başkanları kongrede alaşağı edilmiş fakat gözü hâlâ koltukta..Gel deseler koşa koşa gidecek..

Yeniden Refah Partisi’nin Eskişehirde ki adaylarına bakıyorsunuz..Yaşı 80 olmuş eski Vali,eski Belediye Başkan adayı Kadir Çalışıcı tekrar Büyükşehir adayı olmuş. Bundan 20 sene önce Belediye Başkanlığı yapan Tacettin Sarıoğlu,Tepebaşı Belediye Başkan adayı olarak koltuğa hasretle uzaktan bakıyor….Nerede deri koltuklar.Kapıları açan şöförler…Daha neler neler!!!!! Onlar için derin bir ahhhhh,ahhhhh çekelim..

Her ikisinin de intikam ateşi ile yanıp tutuştuğunu anlamamak mümkün değil…Kadir Çalışıcı Valiyken merkeze çekilmişti..Tacettin Sarıoğlu’da tembelliginden ötürü  tekrar aday yapılmamıştı…Çok haklılar kendileri bu ülke için seçilmiş kişiler!!!

Kim, nasıl engel olabilir onlara..Bütün varlığımız,varlıklarına armağan olsun.

Onların lideri Fatih Erbakan da,onlar gibi soylu mavi kan taşıyor..Seçilmişin tek özelliği babasının rahmetlik Necmettin Erbakan olması..

Cihan Yıldırım’ın onun hakkında sosyal medyadan paylaştığı görüşlerin altına imza atıyorum….Rahmetlik babası yaşarken babasına ve babasına inanan insanlara en büyük zararı veren kişilerin başında Fatih Erbakan geliyordu..Aradan yıllar geçti Fatih Erbakan hâlâ zarar ve ziyan…

Maalesef koltuğa oturan,oturduğu koltuğun çapı ölçütünde kendisine saray kuruyor… Bunu bitirmenin yolu basit..Ahlak ve etik kuralları kaymanıza gerek yok çünkü o ilkeler kimsenin umurunda değil… Devletin malı deniz,yemeyen ………

İster atanmış,ister seçilmiş kamu hizmeti gören kişilerin makam odalarının konforunu alın.Makam otomobili saçmalığını bitirin.Yediğini,içtiğini cebinden ödetin…Bırakın 80 yaşında koltuğu bırakmamak veya tekrar koltuğa oturmak için kırk takla atacak bir kişiyi, 20 yaşında insanı bile zor bulursunuz.

O zaman görelim kimin vatan,millet aşkını….

Hz.Peygamberimizin bile ölümlü olduğu şu dünya da;kendisini ölümsüz zanneden. Türkiyenin ortama yaşam süresi olan 77,5 yılı geçmiş veya yaklaşmış siyasi figürler hâlâ koltuk ve koltuğun getireceği konforun peşindeler..Yaşam da her şey koltuk değil.. Kendinizi ve koltuğu bu kadar sevmeyi bırakın….Biraz da evlatlarınızı ve torunlarınızı sevin.Yürüyüş yapın yapın,kitap okuyun….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.