Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 17°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Okulların birinci ara tatil dönemi Millet Bahçesi’ni şenlendirdi

Okulların birinci ara tatil dönemi Millet Bahçesi’ni şenlendirdi
15.11.2023
A+
A-

Eskişehir’de vatandaşlar ve çocuklar okulların tatil olmasını değerlendirme amacıyla Millet Bahçesi’nde gezerek güzel vakit geçirdiler.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehir’de de okullar birinci ara tatil dönemini yaşıyor. Kentte son günlerde güneş kendini gösterse de soğuk hava etkisi devam ederken, ara tatil döneminde olması sebebiyle vatandaşlar boş vakitlerini değerlendirmek için Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ni tercih etti. Soğuk havaya karşı vatandaşların aileleriyle birlikte gezdiği ve temiz havanın keyfini çıkardığı görüldü. Çocukların ise bahçede bulunan oyun bölümünde çeşitli oyuncaklarla oynaması renkli görüntüler oluşturdu.

“Yeşillik görmek güzel hissettiriyor insana”
Bozüyük’ten Eskişehir’e ailesiyle birlikte Millet Bahçesi’ne gelen Semih Erden isimli vatandaş, güneşli fakat soğuk havaya rağmen gezdiklerini belirtti. Kent içinde yeşillik alanın bulunmasının tatil dönemlerinde güzel olduğunu ifade eden Erden, “Okullar tatile girdi, biz de Eskişehir’i geziyoruz. Dinlenmek ve gezmek için güzel bir yer. Parktaki en ilgi çekici şey yeşillik çok. Burada oturmak, dolaşmak gayet keyifli. Havanın soğuk olması biraz etkiliyor ama yine de geziyoruz. Yeşillik görmek güzel hissettiriyor insana. Şehrin içinde doğal ortamın olması güzel” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.