Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

Saçlar sakallar uzasın..!!

02.09.2022
A+
A-

Saçlar sakallar uzasın..!!
Uzasın çünkü artık özellikle çalışanlar için kötü haber..
Bu zamana kadar hep Salı günü tatil olan kuaförler, bakanlığın değişiklik olsun düşüncesi ile çok da elzem bir gün olan Pazar gününe kaydırıldı.
Sanki kuaförlerin hafta içi halletmesi gereken resmi işleri olamaz.
Üstelik pazar günü salonunu açmak isteyen bir kuaför davetiye ibrazı ile ama sadece gelin veya sünnet annesini alabiliyor.
Abla kardeş teyze hala kendi tarasın gezsin artık.
Bu sisteme imza atan mercilere hatırlatmak isterim.
Bu ülkede düğün sezonu diye bir realite var.
Bir erkek kuaförü ile bir kadın kuaförü bir mı?
Şahsen bir gelin eskiden olduğu gibi hem kendisinin hem yakın akrabaları ile aynı kuaföre gitmek isteyecek ama gidemeyecek.
Salı günü resmi işlerini veya şahsi ihtiyaçlarını karşılamak için çarşıya pazara veya kurumlara gitmek isteyen bir kuaför gidemeyecek.
Bilmem ki hangi amaca hizmet eder bu değişiklik fikri ama birçok kuaför isyanda.
Büyük isletmeler için, aynı salonda en az on personel çalıştıran bir kuaför için sıkıntı olmayabilir lakin unutulmamalı ki bu sektörü besleyen küçük işletmeler de var.
Hülasa bu yeni değişiklik kuaförler ve hizmet alan halk için hiç de uygun olmadı.
Verimli de olacağını kimse düşünmüyor.
Umarım kuaförler odası başkanı Vali bey ile tekrar istişare eder ve hem kendi esnafını hem de hizmet alacak vatandaşlarını düşünerek bu haftada bir gün kapatma sistemini yine hafta içine çeker de düğünlerde gelinler anneler genç kızlar mutlu, ticari olarak da zarar etmeyecek olan kuaförlerimiz de minnettar olacaktır

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.