Site Rengi

DOLAR 32,5217
EURO 34,9164
ALTIN 2.435,93
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 17°C
Çar 20°C
Per 18°C

Yaşlı Bakım Merkezi ve Odunpazarı Belediyesi’nin Harcamaları

27.07.2023
A+
A-

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, yapımını Lütfü Yüksel’in üstlendiği Yaşlı Bakım Merkezini açarken “Bu Hizmet,bu adam ne yaptı diyenlere en güzel cevap”demiş.
Öncelikle Eskişehir’e hayırlı olsun.Eskişehir ve Kazım Kurt,Lütfü Yüksel Beyefendiye şükran ve minnet borçludur.Kazım Kurt Lütfü Yüksel Beye itibarını kurtardığı için daha fazla borçludur.Odunpazarı Belediyesinin becerip yürütemediği,bitiremediği “Yaşlı Bakım Merkezinin” inşaatını kimin tamamladığını Lütfü Yüksel Bey’in tören esnasında “İnşaatı Kasım ayında devraldık ve bir sene olmadan bitirdik”demesinden anlıyoruz.
Kazım Kurt’da beceriksiz yönetiminin itibarını kurtaran Lütfü Yüksel’e minnet ve şükran duyacağına kendi reklamını yapıyor.Ki yapar meydan boş.Kendisinin başarısızlığını algı ile kapatan Ulusal Basında para akıttığı yandaşları ve BRAVDA ve özgürün basını var.Bunlar tabii ki babalarının hayrına yandaşlık yapmıyorlar….
Bir Belediye Başkanı ve belediyenin yaptığı işler haber değeri taşır.Ama….Bir Belediye Başkanı hakkında övücü,parlatıcı haberler nasıl ve neden yazılır hep beraber görelim.

Cumhuriyet Gazetesine Kazım Kurt’la Başlayan değişim bedeli 55.575.00.TL

– Sözcü Gazetesine Kazım Kurt’la
Başlayan değişim bedeli 118.200.00.TL

Birgün Gazetesine Kazım KURT’ la Başlayan değişim.bedeli 22.420.00.-TL adı altında toplam 196.195.00.Liralık ilan parası ödenmiş.

Yine Eskişehir’in Kurtuluş gününü kutlamak için iki farklı ilanda Cumhuriyet Gazetesine toplam 111 bin 510.TL
10 Kasım Atatürk’ü Anma İlanı adı altında Halk Radyoya 82 bin 650 Lira ödenmiş.
Ulusal basında kendi yandaşlarına,Kazım Kurt hakkında haber yapılması için aktarılan para 390 bin 380. TL

BRAVDA’NIN İSTİKHAKI

– Yerel gazetelere abonelik ücreti olarak 198.410.00.TL

Milli –Dini Bayram kutlama ilanı olarak 330.966.00.TL

-Meclis ilanları için 198.240.TL ödenmis.
Ulusal basına para dağıtılırken aynı ilan ücreti Sözcü ve Cumhuriyette farklı ödendigi için hangi yerel gazeteye ne kadar ödenmiş bilmiyoruz.

Bölge Vizyon ve İstiklal Dergisine 79.130. TL

30 Ağustos ve 29 Ekim günlerinin anma ile Halk Marketi tanıtma adı altında Merhaba Radyo’ya her biri 141 bin 600 TL tutarında ki üç fatura karşılığı 424 bin 800 TL ödenmiş.

Merhaba Radyo’yu radyo filan zannetmeyin.Özgür Fethi Demirtaş’a ait Es Grup içerisinde ki Es Tv…Diğer yerel televizyon olan Kanal 26 yandaş kabul edilmemiş olacak ki fatura kesememiş.
Hepsinin toplam tutarı 1 milyon 231 bin 546. TL

Aslan payı Özgür Fethi Demirtaş’ın şirketlerine olmak üzere toplam 1 milyon 231 bin 546.TL ödenmiş.

Daha bitmedi.. Odunpazarı Belediyesi çeşitli zamanlarda yapacağı etkinlikleri tanıtma amacı ile LED ekran Biboard,CLP kiralamış.Karşılığında 12 adet farklı fatura kesilmiş.Fatura bedelleri raporlanmadığı için rakamı yazmıyoruz.

Kiralanan reklam üniteleri,Odunpazarı Belediyesi’nin zimmetli malı iken,önce Eskişehir Spor ve Eğitim Vakfına,oradan Özgür Fethi Demirtaş’a geçtiği iddia edilen üniteler.

Daha bitmedi……2022 yılında Odunpazarı Belediyesi Apartman duvarlarına Kazım Kurt’un büyük boy resimleri ile Belediyenin reklamlarının giydirilmesi için firmalara 1.405.380,00 TL ödeme yapıyor.

Daha bitmiyor…
Belediye el ilanı, broşür, dijital baskı araç giydirme,broşür tanıtım ve program kitapçığı basımı,ortadan kırılmış A4 broşür ,A4 broşür tanıtım ve program kitapçığı için toplam 1.215.527.00.-TL ödüyor.
Asil Matbaacılık adlı firmaya 30 Ağustos kutlamalarının ilanı için 147 bin 500 TL.Ödeniyor bu burada şimdilik kalsın.

Odunpazarı Belediyesi’nin 2022 yılında rapora girebilen Reklam ve tanıtım adı altında medya kuruluşlarına aktarılan paranın toplamı 4 Milyon 528 bin Lira.
Bu rakama 12 adet farklı fatura kesilen Es Grub’un sahibi olan Özgür Fethi Demirtaş’a ait reklam ünitelerine ödenen parayı da ekleyeceğiz.
O rakamı biliyorum ama,kimseye zarar gelmemesi için yazmayacağım.Yukarıda ki toplam rakamlardan fazla olduğunu söyleyebilirim.

Bu rakamları Odunpazarı Belediyesi’nin 2022 Meclis Denetleme Komisyonunun Ak Partili Meclis üyesi Sayın Yüksel Yoldaş’ın,tespit ettiği hususlar raporda yer almaması üzerine rapora eklenmek üzere hazırladığı rapordan aldım.Sayın meclis üyesinin özgürün basının saldırısı altında olmasının nedeni kuyruklarına basması.Kendisini cesaretinden dolayı tebrik ediyorum.
Sayın Kazım Kurt açılış töreninde 2021 yılında yayınlanan tasarruf tedbirlerinden şikayet ediyor.Allahtan tasarruf tedbirlerine uyuyorlar.Uymasalar 10 milyon lirayı geçen reklam harcamaları kaç milyon lira olurdu…
Heybenin büyüğü torbada siz bunları hazmedin…Arkası yarın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.