Site Rengi

DOLAR 32,4087
EURO 34,8321
ALTIN 2.431,63
BIST 9.982,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

AK Parti’li AKP’liler

01.06.2023
A+
A-

Türklerin tarih sahnesinde aldığı rolü merak ediyorsanız Cumhurbaşkanlığı forsunu süsleyen 16 Türk Devletine bakmanız yeterlidir.Türklerin Kızılelma ülküsü İslamiyet öncesi öncesine dayanır fakat İslam ile şereflenen Türk Milleti Allah’ın nizamını dünyaya tesis etmek amacı ile Kızılelma’ya sefere çıktığı günden bugüne Anadolu topraklarının ayrı kutsaliyeti vardır. Alpaslan ile Anadolu’yu giren Türkler,Kılıçarslan’ın Miryokefalon zaferi ile bu toprakları yurt edinirken Kuvvay-i Milliye Reisi Gazi Mustafa Kemal Paşa ile hiç bir gücün Türkleri bu topraklardan sökemeyeceğini ilan etmiştir.Anadolu toprakları haçlı ordusu ve Müslüman Türkler arasında ki hesaplaşmanın yeridir.

Onun içindir ki Cumhurbaşkanlığı Külliyesine asılan,son Türk Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Paşa’nın “Kalpaklı” resmi düne ve bugüne ait çoklu mesajlar taşımaktadır.Mesajları yaz yaz bitmez …….Emperyalistlere,Ermeni Soykırımını tanıyan CHP’nin yasadışı İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’na,Kürtçû faşist pkknın legalize yapılanması HDP/Ysp’nin desteğini almak için “Yerel Yönetimler Özerklik Şartını” getireceğim diyen Kemal Kılıçdaroğluna,Van’da HDP/ysp bayrakaları altında yapılan mitingde zafer işareti yapan İmamoğlu’nun karısına,Türklüğü anayasadan çıkartmak isteyen Ali Babacan’a,ABD’nin ajanı fetullahın mankurtlarına ile emperyalistler tarafından yurt içerisindeki satın alınmış sol ve sağ görünümlü aparatlarına verilen mesajdır.

Çoklu mesaj içerisinde AK Parti’nin siyasi aktörlerine de ağır bir mesajlar mevcut.Son sözü ilk söyleyeyim.14 ve 28 mayıs seçimlerinde AK Parti Eskişehirde başarısız olmuştur.Üzücü olan başarısızlık davul ve zurna ile bağıra bağıra gelirken hiç kimsenin umrunda olmaması.

2015 Kasım seçimlerinde Eskişehirde yakalanan başarının,8 yıl içerisinde nasıl iç edildiğinin üzerine doktora yapılır.

Bugün ki başarısızlığın 1.derece sorumluları eski milletvekilleri Nabi Avcı,Emine Günay ve Harun Karacan ile Ak Parti teşkilatları içerisinde ki etkin ve yetkin bir azınlık…..Eserleri ile gurur duyabilirler. Kendilerinin halktan ve AK Parti tabanından kopuk yaşantıları insanları AK Parti ve Reis Bey’den soğuttu.

Nabi Hoca’nın Yeni stadyum,halk kütüphanesi,eski stadın yerine millet bahçesi yapılması gibi toplum menfaatlerine yönelik iradesini ayırıyorum fakat o da kalemlerine gösterdiği ilgiyi Ak Parti tabanından esirgedi.

Diğer iki eski milletvekili Harun Karacan ve Emine Nur Günay toplum menfaati için hiç bir şey yapmadıkları gibi,statü ve kamu gücünü kendi 1.derece yakınları kullandıkları konusunda Türk kamuoyunda gündem olunca herkes buz kesildi.Kendinizi itilen,kakılan hor görülen AK Parti tabanındaki insanların yerine koyun…..2015 tarihinden itibaren ülkenin başına gelmedik bela kalmasın,ekonomik sıkıntıyı sen çek,fakirleş, işsiz kal,Ak Partili olduğun için aşağılan, gereksiz kişilerin hakaretine tahammül et,herşeye rağmen Reis Bey’e inancını kaybetme her şeyin külfetine katlan diğer yanda hiç bir külfete ortak olmayan,nimetin üzerinde oturan,statüsünü ve kamu gücünü kendi yakınlarına kullanan milletvekilleri.Külfeti yüklenen insanların haksızlıklar karşısında inanç ve ideallerini terk etmesine kimsenin gönül koyma hakkı olamaz…Taban böyle erir….

Sayın Harun Karacan kendisine hakaret ettiğimiz iddiası ile hakkımızda şuc duyurusunda bulundu.Merak ediyorum Meclis kürsüsünden kendisine ait şirketlerin ticari faaliyetleri hakkında iddialarda bulunan CHP Uşak Milletvekili hakkında da suç duyurusunda bulundu mu?????

Yine oğlu’nun Türk Hava Kurumunun Eskişehir şubesine tepeden inme başkan olması sonrası “Akraba kayırmacılığı anlamına gelen “nepotizm” papaların kendi yeğenlerini kilisede bazı üst pozisyonlara atamasıyla üretilmiş bir kavramdır. Kayırılan da yine kilise eğitimi almış birileridir. 26 yaşında bir gence bunca makamı verince nepotizmi bile ağlatmışız 😡Ne utanç verici! diye tweet atan Deniz Ülke Arıboğan hakkında da suç duyurusunda bulunmuş mu..Muhtemel bizi garib ve dişine göre gördü…..Göreceğiz……

Ne sınırsız paramız ne de makamlarımız var. Ama çok güçlüyüz.Gücümüz hakkın,doğrunun ve adaletin yanında durmamızdan geliyor…

 

AK Parti içerisinde ki etkili ve yetkili azınlık yanlarına aldıkları dar pantolonlularla beraber parti içerisinde askeri hiyerarşiden daha katı hiyerarşi oluşturdular.Bektaşi inancında tarîkât ehli olmak için “Dört Kapı Kırk Makamdan” oluşan maddî ve manevi aşamaları geçmek gerekirken; Eskişehirde AK Parti’li sıradan bir kişinin derdini anlatmak için geçeceği makam ve kapılardan “Dert yorulur”.

Garib önce mahalle sorumlusunu bulacak,derdini mahalle sorumlusuna anlatacak,o da mahallesinden sorumlu ilçe yöneticisine iletecek,ilçe yöneticisi o işten sorumlu ilçe başkan yardımcısına ulaştıracak,ilçe başkan yardımcısı İlçe başkanına söyleyecek,İlçe başkanı İl Başkanına arz edecek,İl Başkanı da konuyu İl Başkan yardımcısına havale edecek……. Vayyyyy anammmm vaaayy.

 

Bu kast sistemine milletvekillerini dahil bile etmiyorum.Çünkü sıradan bir insanın eski milletvekiline ulaşması mümkün değildi.

Dertlerine derman arayan insanları itip kakarsanız,tavan tabandan koparsa sandıklara oturacak adam bulamazsınız…

AK Parti’nin Eskişehir tabanı ağır yaralı ve kırgın.Yıllardır ihmal edilen ruhları ve kalpleri tekrar kazanılmaz, AK Parti kurum olarak Eskişehirde tekrar reorganize olmaz ise;2024 yerel seçimlerde hiç bir şansının olmayacağını öngörmek için alim olmaya gerek yok….

Siyaset insan ile insan için yapılır.Taban ile tavanın birbirinden koptuğu,hiç bir kabiliyet ve oy getirisi olmayan dar pantolonlu dar kadronun kontrol ettiği siyasi parti ayakta kalamaz.

AK Parti’nin en üst yürütme kurulu olan MKYK üyesi Sayın Burhan Sakallı ile Sayın Bakan Fatih Dönmez’e çağrıda bulunuyorum. Çürümenin önüne geçin ve durdurun….

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.