Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 17°C
Sal 21°C

Yüzügüllü: Daha Mutlu bir Tepebaşı için Çalışacağım

Yüzügüllü: Daha Mutlu bir Tepebaşı için Çalışacağım
04.02.2024
A+
A-

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü muhteşem bir törenle ikinci seçim ofisini Batıkent Mahallesinde açtı. Batıkent Mahallesi Seçim irtibat Bürosu açılış töreninde muazzam bir kalabalık eşlik etti.

Cumhur İttifakı Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü yaptığı açıklamada “Bugün, Tepebaşı’mızın kalbinde, Batıkent’te, bizim için çok özel bir günün tanıklığına hep birlikte şahit olduk. Batıkent Seçim İrtibat Büromuzun açılışı vesilesiyle bir araya geldiğimiz bu muhteşem buluşmada, siz değerli vatandaşlarımızın, dava arkadaşlarımızın ve saygıdeğer misafirlerimizin sıcaklığı, bize güç ve ilham verdi.

Cumhur İttifakı Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nebi Hatipoğlu, Milletvekilimiz Ayşen Gürcan, AK Parti İl Başkanımız Gürkan Albayrak, MHP İl Başkanımız İsmail Candemir, Odunpazarı Belediye Başkan Adayımız Özkan Alp, Tepebaşı İlçe Başkanımız Emre Aydın, MHP Tepebaşı İlçe Başkanımız Faruk Duman ve tüm teşkilat üyelerimizin yanı sıra, binlerce hemşerimizin desteği, bizim en büyük motivasyon kaynağımız oldu.

Bu açılış, sadece bir irtibat bürosunun kapılarını aralamakla kalmıyor, aynı zamanda gönüllerimizi ve umutlarımızı birleştiren, ortak hedeflerimiz doğrultusunda yürüyeceğimiz yeni bir yolun da başlangıcını işaret ediyor. Bu yolda, her birinizin sesine kulak vermek, sorunlarınıza çözüm bulmak ve Tepebaşı’mızı hep birlikte daha yaşanabilir, daha mutlu bir yer haline getirmek için var gücümle çalışacağım” dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.